Outcast #1

Cím: Outcast #1
Szerző(k): Robert Kirkman, Paul Azaceta, Elizabeth Breitweiser
Kiadó: Frike Comics
Ár: 1400 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 48 oldal
Megjelenés: Nyári Képregénybörze
Megvásárolható: Könyvesboltok
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

“Az Outcast egy fiatal férfi, Kyle Barnes történetét követi nyomon, akit egész életében természetfeletti erők kísértettek. Most egy saját démonaival küzdő vidéki prédikátor, Anderson tiszteletes segítségével Kyle útnak indul, hogy számára eddig ismeretlen, átlagos életet élhessen. De a Kyle által felfedezett igazság örökre megváltoztathatja saját történetét és az egész világ sorsát.”

A fenti, a már nálunk is épp műsoron lévő (FOX) tv-sorozatot röviden és tömören összefoglaló három mondat 100%-ban elmondható Robert Kirkman (The Walking Dead – Az Élőhalottak) képregény-sorozatról is, mely itthon a Dylan Dog és Dampyr köteteivel már hasonló vizeken evező Frike Comics gondozásában jelenik meg.

Az első, eleve dupla hosszúságú felvezető rész a Nyári Képregénybörzén debütál, utána pedig várhatóan a Libri hálózatán keresztül lehet hozzájutni országszerte.

Az első füzet/kötet után a további epizódok kettesével (tehát a második magyar nyelvű kötetben az eredeti #2-3 részek lesznek) várhatóak majd, és ha minden igaz, akkor a folytatásra sem kell sokat várni…!