Nyári akciózápor a ComicsInvest-en!

Postaköltség akció, Fumax akció, magyar képregénykötetek akciója, angol nyelvű manga akció, videójáték és képregény kombinált akció! Részletek a folytatásban…

  • Postaköltség akció: Az akció ideje alatt lehetőség van előreutalásos fizetésre, így nem utánvétellel, csak simán ajánlottan tudom küldeni a képregényeket, ezzel jelentősen csökkentve a postaköltséget. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás értékétől függetlenül mindössze 500 forint postaköltséget számítok fel előreutalásos fizetésnél. Utánvételes fizetésnél az akció ideje alatt egységesen 1000ft lesz a postaköltség, függetlenül a vásárlás összegétől, de kizárólag az érvényesítheti ezt a kedvezményt aki KÉRI a rendelés leadásánál!!!!
  • Fumax akció: hármat fizet négyet vihet akció, a már most meglévő kb. 30 százalékos kedvezményen felül! Négy Fumax kiadványt kiválasztassz az oldalról és a négy közül a legalacsonyabb árút ajándékba kapod.
  • magyar képregénykötetek akciója: a Delta Vision és a Kingpin kiadó kiadványaira legalább 20 százalék, a többi kiadó köteteire pedig szinte kivétel nélkül legalább 15 százalék lesz a kedvezmény.
  • angol nyelvű manga akció: 10% kedvemény a legtöbb angol nyelvű mangára.
  • videójáték és képregény kombinált akció: amennyiben videójátékot is rendelsz olyan képregény mellé, ami nem szerepel a fenti akciókban (nincs listázva az “Akciók” menű alatt) úgy mind a videójátékra mind a nem akciós képregényekre 10 százalék kedvezményt kapsz. Ha már akciós képregény mellé rendelsz videójátékot, akkor csak a videójátékra kapsz további 10 százalék kedvezményt.

c o m i c s i n v e s t . h u