Netes Sajtókörkép #9

Pusztai Dániel az utóbbi időben igen aktív: az SFmag.hu számára írt egy Astro City-összefoglalást, saját blogján pedig a Marvel közelgő, Punisher-centrikus eseményéről osztotta meg véleményét. Ugyancsak saját oldalán olvasható egy hosszú elemzés Mark Millar első Ultimate X-men sztorijáról, ami a Panini jóvoltából anno itthon is megjelent.

Az origo Kötve-fűzve blogja is hírt adott Willi Blöß német író-rajzoló legújabb munkáiról, a híres képzőművészek életéről szóló, az adott személy stílusát utánzó füzetekről, melyekről már itt nálunk is volt szó.

Bayer Antal ezúttal gazdagon illusztrált cikkében tekinti át Pif kalandjait a magyar sajtóban, egy másik posztjában pedig a titokzatos P. Zahary nevű rajzolóról rántja le a leplet.

Verebics János most a történelemben kutakodott, és Messalina filmes és képregényes megjelenéseit vette sorra. Egy másik írásában saját Hahotás képregényeire tekint vissza, többek között újra találkozhatunk a híres Szatmári Szilviával is!

Emtrexx a Random blogján folytatja az elkezdett cikksorozatát: a Mennyi képregény fogy második része már olvasható.

Chavez a Mucous Membrane egyik dalát fejtegeti. Hogy mi az a Mucous Membrane? Ide kattintva megtudhatjátok.

Rusznyák Csaba az egy ideig vegetáló Könyvesblogon mutatja be a Batman: Earth One című kötetet Geoff Johns és Gary Frank tollából.

Recenziók:
Galamb Zoltán: Kalyber Joe #2 (ekultura.hu)
Bauman Tamás: Charax #2 (ekultura.hu)
Bayer Antal: Hihetetlen Pókember #3 (Nero Blanco Blog)
Bayer Antal: Swords #3 (Nero Blanco Blog)
Bayer Antal: Walking Dead #4 (Nero Blanco Blog)
Farkas Dávid: Papírmozi #6 (kepregeny.net)