Monstress / Fenevad #5: Hadiárva

Cím: Monstress / Fenevad #5: Hadiárva
Szerző(k): Marjorie Liu, Sana Takeda
Kiadó: Fumax
Ár: 6495 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 176 oldal
Megjelenés: 2021.12.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu
Bevásárlólista: Loading

December elején érkezik a Monstress következő kötete a Fumaxtól.

A humánok és az arkánok közti ellenségesség füstölgő parazsa végül lángra lobbant, és újfent háború tombol az Ismert Világon. Farkasvérű Maika jól tudja, hogy egy másik, kozmikus méretű háború is közeleg – de előbb a jelenlegit kell túlélnie.

A Humán Föderáció seregei elsőként Ravennát, az arkánok fallal övezett városát veszik célba, Maikának pedig félre kell tennie személyes sérelmeit és terveit, ha meg akarja védeni barátait és a város lakóit a pusztulástól. De vajon mi történik, ha nem küzd tovább a benne lakozó végtelen éhség ellen és szabadjára engedi a Fenevadat?

Marjorie Liu és Sana Takeda új magasságokba emeli szemkápráztató sorozatát, amely indulása óta számos Hugo-, Eisner-, Harvey- és British Fantasy díjat elnyert.

A kötet tartalmazza a Monstress-sorozat 25-30. számát.

MARJORIE LIU és SANA TAKEDA fogják a keleti és nyugati képregényhagyományokat és -stílusokat, és valami egyedit és lenyűgözőt alkotnak: egy csodálatos mesét varázslatról és félelemről, embertelenségről és kizsákmányolásról, hogy mit jelent embernek lenni és milyen szörnyeket cipelünk magunkban. Valamint a képregény-zsáner legremekebb macskái közül néhányat. Lenyűgöző élmény. – Neil Gaiman