Mi várható 2014-ben?

Rövid előretekintés a gyöngyvásznak és a nyomtatott képregények hazai megjelenéseire:

A megjelenési időpontok változhatnak, a szövegek tájékoztató jellegűek!

A szinte biztosra vehető magyar szakasz:

Az ellopott futár – 27. Képregény Börze

A Fülesben két oldalanként volt olvasható a Rejtő Jenő regényéből Kiss Ferenc által írt és Garisa H. Zsolt által rajzolt Az Ellopott Futár, melynek a limitált példányszámú, majdnem 100 oldalas kiadása 2014. március 9-én, a 27. Képregény Börzén jelenik meg, közel A4-es méretben, Pilcz Roland által színezett borítóval és hőkötésű gerinccel ellátva!

Ez a történet Prücsökről szól, na meg azokról akik segítettek neki. Úgymint: – Babette anyó – Tülök Bull – Schulteisz, az Ikrek – Horog Bele, a Jelölt – Ész Lajos, az Álmos Elefánt – Kirúg Hümér – Korn Atya – Rita Kamélia – Szivar – Gomb Riza – Tanúpipőke, a hivatásos járókelő – Részes Mandarin – Cefi, a vízfejű drót.
Csak Vérfürdő Bill van ellene…
Na, de ki az a Vérfürdő Bill?!

További részletek ITT.

A szőke ciklon (Képes Kiadó) – év vége

A Képes Kiadó Rejtő/Korcsmáros sorozatának következő darabja A Szőke Ciklon lesz, melyről a felújítást végző Garisa H. Zsolt folyamatosan adja közzé a felújítási kulisszatitkok mögé bepillantás nyújtó képsorait.

Jim Hogan, az életfogytiglanra ítélt dartmoori fegyenc végrendeletében egymillió font sterling értékű, dió nagyságú gyémántot hagyományoz Miss Emily Westonra, az ifjú londoni bölcsészhallgatóra, aki egyetlen látogatója volt börtönévei során. Emilynek “csupán” meg kell találnia a tizenöt évvel korábban készült Buddha-szobrocskát, amelyben a gyémánt rejtőzik. Nem lesz nehéz, alig pár darab készült belőle, és mind itt van valahol a Földön. A végrendelet tartalmát azonban mások is megismerték…

EpicLine #5-10 (5Panels) – első félév

Nem maradunk EpicLine nélkül, hiszen a magazin folytatódik jövőre:

A magazin megjelenési rendje a tervek szerint így fog alakulni 2014 első felében:

  • 5. szám (2014. január vége)
  • 6. szám (2014. február vége)
  • 7. szám (2014. március vége)
  • 8. szám (2014. április vége)
  • 9. szám (2014. május vége)
  • 10. szám (2014. június vége)

A 9. számmal lezárul az EpicLine első évada és a sorozatok is nyaralni mennek a június-augusztusi időszakra. A 10. szám egy összevont nyári szám lesz, ami várhatóan (vagy több, mint) 120 oldalon jelenik majd meg, és Vári Tamás Theo című képregényét fogja tartalmazni. A 11. számmal nyit majd a második évad szeptember végén…

Bővebb részletek, előfizetési lehetőség és minden ami az EpicLinenal kapcsolatos a bannerre klikkelve érhető el:

Fandom #6 – 27. Képregény Börze

Kedvenc képregényes fanzinunk a 27. KépregényBörzén tér vissza. A 6. szám tartalma egyelőre hétpecsétes titok, de vélhetően ezúttal sem fog unatkozni, aki a képregényekről is szeret olvasni.

Még nincs vége! Lapozz tovább!

Oldalak: 1 2 3 4