Men in Black – Sötét Zsaruk 1-2 DVD Blu-Ray

A Men in Black – Sötét zsaruk 3. májusi mozis bemutatóját a Sony és az InterCom mindendéle Men in Black megjelenésekkel ünnepli – többek között a második rész BD-megjelenésével.

Men in Black – Sötét zsaruk
K ügynök (Jones) és J ügynök (Smith) egy szupertitkos szervezet tagjai: ők és kollégáik ellenőrzik a nálunk vendégeskedő földönkívülieket. Így aztán, amikor egy intergalaktikus terrorista (Vincent D Onofrio) érkezik a bolygónkra, hogy két másik világ követe ellen kövessen el merényletet, K és J dolga egyszerű: el kell kapniuk az emberarcot öltött betolakodót, különben az emberiségnek vége. Nem nagy ügy. Azért ők a sötét zsaruk, hogy ha kell, kitakarítsák az univerzum mocskát.

Men in Black – Sötét zsaruk 2.
Tommy Lee Jones és Will Smith, a két feketeöltönyös ügynök visszatér, hogy megmentse a Földet az újabb csillagközi katasztrófától. Jay felfedezi, hogy egy bomba fehérneműmodell (Lara Flynn Boyle) igazából földönkívüli szörny, és a Föld elpusztítására tör. A két ügynök újra összefog. Az idő kevés, a baj hatalmas, ezért K és J kénytelen segítséget hívni. Bevetésre kerül Frank, az ügynöknek kissé kutyaütő feketeruhás eb, és újra itt vannak az élvhajhász kukacok – nőre éhesen.

2012. május 23-án nem csupán a Men in Black – Sötét zsaruk 2. jelenik meg most először BD-n (4.990 Ft-os áron), de vele párhuzamosan az első rész is újra kiadásra kerül DVD-n (1.590 Ft) és BD-n (4.990 Ft), továbbá a második epizód újra kapható lesz DVD-n is (1.590 Ft), valamint mindkét részt megvásárolhatjuk együtt DVD-n (3.190 Ft) és BD-n (6.990 Ft) egyaránt. Az InterComtól kapott információ szerint a Men in Black – Sötét Zsaruk DVD-változatán nem lesz extra, a többi változat tartalma megegyezik a már korábban kaphatókkal. Valamennyi új kiadás új borítót kap, méghozzá a következőket:

Forrás: dvdextra.hu