Marvel+ 2018/1

Cím: Marvel+ 2018/1
Szerző(k): Többen
Kiadó: Kingpin
Ár: 990 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 48 oldal
Megjelenés: 2018.01.13.
Megvásárolható: Újságárusok és Képregényboltok
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Január közepén jelenik meg a következő Marvel+, melyben folytatódnak a Bosszú Angyalai és a Megszállók közös története, illetve egy új Deadpool sztori is elindul.

Amerika Kapitány meghalt a Polgárháború után. A második világháborúban még a Megszállók nevű szuperhős csapat tagja volt (Buckyval együtt), akikkel támadást indítottak a németek ellen, amikor egy időanomália következtében átkerültek a mai New Yorkba. A Megszállóknak szembe kell nézniük azzal, hogy a történelem során hogyan és miért haltak meg, Amerika Kapitány értetlenül áll az új Kapitány előtt (aki jelenleg Bucky), míg Bucky próbálja valahogy figyelmeztetni fiatalabb önmagát, hogy ne szálljon fel arra a végzetes repülőre, de persze semmi beavatkozás sem történhet következmények nélkül… míg Vasembernek szembe kell néznie Amerika Kapitánnyal azok után, hogy Steve miatta halt meg.

Deadpool:

Nick Fury végezni akar a skrull királynővel. Speciális golyó kell hozzá, amihez szüksége van egy adatra a skrull űrhajóról. Mivel senki másnak nincs esélye ezt megszerezni, Deadpoolt küldi érte. Deadpool nagy nehezen meg is szerzi, ám az átadás előtt ellopja tőle az adatokat Norman Osborn, aki aztán el is készíti belőle a gyilkos golyót, és lelövi a skrull királynőt, miáltal ő lesz a nemzet új hőse, az új birodalom királya. Deadpoolnak ez nagyon nem tetszik, úgy érzi, hogy Osborn tartozik neki, és elindul, hogy elégtételt vegyen rajta.