MangAttack – Tavaszi hadjárat

A MangAttack kicsit módosított fegyverarzenállal igyekszik a frontot maga előtt tolni – már amennyire a tavaszi tervekből látszik. Néhány hete napvilágra kerültek ugyanis az új sorozatok címei és észrevehető az ajánlott életkor néminemű emelkedése.

Egyelőre nem tudunk hivatalos ismertetőről, sem magyar címlapokról, az angolul hozzáférhető adatokat és néhány előzetes oldalt válogattunk össze (annak, aki kiváncsi a rajz stílusára). A magyar címeket a Magyar Képregénykiadók Szövetségének honlapján (kepregeny.info) találtuk.

A korábban tervezett három cím helyett négyet szándékozik a MangAttack kiadni, azokat is áprilisban (valószínűleg a SacuraCon-ra) és várhatóan a most futó sorozatok közül akkor jelenik meg a Földfény és a Házi ninja harmadik része is.

A Japanimania mangás hírei.


Tokyo Calen & Yoshiken: Dark Metro (Sötét metró)

A 18 éven felülieknek ajánlott horror történetek Tokyo metró-rendszerében játszódnak. A sorozat három részes, Amerikában 2008 februárjában jelenik meg.Kim Se-Young: Devil’s Bride (Az ördög menyasszonya)

Besorolása mint az Éjféli operának (13+), a cím és az előzetes szöveg szerint az alapszituáció a Gonosz lélek “társkereséséről” szól. Amerikai megjelenése 2008. márciusában lesz.Mitsuki Ryoko: Doors of Chaos (A káosz kapui)

A háromrészes gótikus fantasy sorozat a besorolás szerint 16 éven felüleiknek szól, szintén februárban jelenik meg az USA-ban.Yashiro Toko & Millenni+M: J-Pop Idol (J-pop sztár)

Tehetségkutató, barátnők, szerelem… szintén három részben.