Lencsilány (2019)

Cím: Lencsilány (2019)
Szerző(k): Lakatos István
Kiadó: Szépirodalmi Figyelő
Ár: 4990 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 112 oldal
Megjelenés: 2019.12.05.
Megvásárolható: Könyvesboltok
Online vásárlás:

Kilenc évvel ezelőtt jelent meg Lakatos István első önálló kötete, a Lencsilány a 6. Képregényfesztiválra. A kötet azóta már beszerezhetetlen, akinek van, meg nem adja oda. Még ha egy kétszobás, légkondis bungalót is ajánlunk fel Pago Pago déli részén.

Szerencsére ezt a polcon tátongó űrt mindenki betöltheti legkésőbb az idei Hungarocomixon, ugyanis a Szépirodalmi Figyelő soron következő képregénye a kibővített, felújított, extra tartalommal megpakolt Lencsilány!

A B5-ös méretű, 96. oldalas, keménytáblás kötetben az eredeti történetek mellé bekerül a Kisgömböc is, emellett 20 oldalnyi rajongói ínyencség: 10 oldalnyi képgaléria és 10 szken az eredeti oldalakról, javítások nélkül.

A vadiúj Lencsilány mától előjegyezhető a Szépirodalmi Figyelőtől emailben, szuperkedvezményes 4000 forintos áron. A kötet először egy dedikálással egybekötött író-olvasó találkozó keretein belül lesz megvásárolható, ennek részleteit később pontosítjuk. A Hungarocomixon a Szépirodalmi Figyelő asztalánál lehet majd megvásárolni.