Legyen saját MARVEL univerzumod!

Talán még emlékeztek rá, hogy hónapokkal ezelőtt felütötte a fejét egy limitált példányszámban és csak pár város újságosánál kapható Vasember, majd egy Amerika Kapitány filmes figura. Jó hír a gyűjtőknek, hogy a sorozat tesztpéldányai beváltották a hozzá fűzött reményeket, így hamarosan indul a 100 részes sorozat, ami akár máris előrendelhető:

A De Agostini kiadó új, exkluzív gyűjteményével tied lehet a legendás Marvel-karakterek 1:16 méretarányú figuráinak hivatalos gyűjteménye!

Rendeld meg most a De Agostini kiadó legújabb gyűjteményét és élvezd a kézzel festett, 1:16 méretarányú, kiváló minőségű figurákat! Minden szereplőt digitális képalkotó eljárással modelleztek kiterjedt fotódokumentáció és nagy felbontású testszkennelés segítségével. A gyűjtői figurák különleges összetételű fémgyantából, gondos kézi festéssel készülnek, ami lehetővé teszi a legapróbb részletek eredetivel azonos reprodukcióját is. A valósághű figurák egymáshoz viszonyított méretei megegyeznek a filmekben látott szereplők arányaival.

A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról: https://bit.ly/3d6gyCD
Használd az egyedi promóciós kódodat MARVELPROMO és élvezd az előfizetéssel járó csodás ajándékokat!

Ez a fantasztikus, gyűjtőknek szánt sorozat az egyedi figurákon túl a magazinok oldalain izgalmas tartalmakat kínál. A lapszámok felfedik az adott figurához tartozó Marvel-film titkait, és megtalálod bennük a főszereplők, a producerek és a rendezők nyilatkozatait is.

Ha igazi Marvel-univerzum rajongónak tartod magad, akkor rendeld meg még ma ezt a kifejezetten gyűjtőknek szóló sorozatot! Az elsők között fizetheted elő az alábbi linken: https://bit.ly/3d6gyCD az alábbi kód használatával: MARVELPROMO!

Az előfizetőkre értékes ajándékok is várnak: 3 filmposzter ikonikus Marvel-filmekből, egy Marvel Movie Collection gyűjtőmappa, egy Marvel logóval díszített fémdoboz a poszterek tárolásához, Mordály figurája és egy, kifejezetten a gyűjteményhez készült, 8 figura kiállítására alkalmas talapzat. Sőt, ha 2021.03.14-ig megrendeled a sorozatot, egy extra ajándékot, egy egyedi Groot figurát is küldünk neked az előfizetésed mellé. Az ajándékot a 7. előfizetői csomaggal kapod meg.