LEGO Marvel frissítés

Mint ahogy arról korábban már szó volt, idén kétféle DC és Marvel LEGO sorozattal is meglepnek minket a dán kockagyárosok.

Pár napja jelentek meg a hivatalos nagy-felbontású fotók az Ultrabuild sorozat Marvel figuráiról is, így most íme a teljes első csomag, melyben fele fele arányban található Marvel és DC karakter (itthoni megjelenésük májusra várható):

 • Hozzászólások

 1. komi szerint:

  ilyen kell nekem is! 1-1 DC-Marvelt meg is vasarolok, amint megjelenik! :D

 2. locutus szerint:

  Nekem valahogy nem nagyon tetszenek ezzel a robotos beütéssel…
  Batman is hogy néz már ki? Mint valami Warcraft karakter…

 3. Grifter szerint:

  (facepalm)

  Captain America mondjuk vicces.

 4. Zsolti 2099 szerint:

  Iron-man az nagyon komoly, de a DC-sek is királyak, meg a többi is. :) Nem tudom, mennyibe kerül egy ilyen (2-3 ezer talán), ha drága lesz, csak egyet-kettőt veszek, ha olcsó, akkor az összeset.

 5. Deadfleash szerint:

  Az alábbi linken megtekinthetitek az összes készülő LEGO témát, (system verziókat is :D)
  lego.wikia.com/wiki/Super_Heroes

  meg kell hagyni, hogy a batman-es LEGO-k a legmenőbbek (bár ezek is egyre gagyibbak, ha valaki megnézi a régebbi seriát akkor láthatja hogy ott több az anyag.)

  Avengers témánál jó ha nekem egy bejön, a LOKI’s cosmic cube exit, ahol nem csak a figurák hanem az autó is jól nézz ki. A többi na az no comment, véleményem szerint a Wolverine-s pakkban egyedül a figurák jók, DEADPOOL figurája állati, de az a HELIKOPTER hát ilyet bárki épít nem látom benne azt a LEGO fantáziát amit nyújtania kellene. Amerika Kapitány-os dobozban is max csak a figura, talán még a motor, DE KIKKEL HARCOL? kik azok ott mellette? legalább adnának valami RED SKULL-t vagy valamit de nem :(

  no mindegy :D am. a fenti képek közül Capi, meg Batman ami bejövős, meg Green Lantern :D (bár inkább Marvel párti vagyok de a Lego most nem produkál számomra :()

 6. MirrorMembrane szerint:

  Nekem valahogy a régebbi kicsi lego figurák jobban bejönnek, ezek tényleg teljesen olyanok, mint a robotok! Furán néznek ki és egyáltalán nem lego-sak és ez nagy kár.

 7. Barnileonidasz szerint:

  Ez a hat nyalánkság pazarul nézne ki a képregényhegyek mellett. :)

Vélemény, hozzászólás?

 • Facebook Hozzászólások