Krrish 3 – Itt a legújabb szuperhős

Egyenesen Bollywoodból csöppent közénk Krrish, aki egy szempillantás alatt meghódította a mozirajongók szívét.
Az indiai héroszt Hrithik Roshan alakítja. Az első rész 2003-ban készült, a második pedig 2006-ban. Hét év elteltével Krrish ismét visszatér, hogy megmentse a világot. A filmben Hrithik Roshan mellett Priyanka Choprát is láthatjuk.


fotó: indianexpress.com

“A legutóbbi részben született meg a szuperhős. A legelső epizód inkább egyfajta előkészítése volt ennek a történetnek. Nálunk nincs igazán képregénykultúra. A mi szuperhőseinket nekünk kellett kitalálnunk”- magyarázta Roshan. “Ez az új film a trilógia harmadik része, és ez már egy ízig-vérig szuperhős-mozi, amelyben a főszereplő a szupergonosz és annak mutánsai ellen harcol” – tette hozzá.

“Indiában nincsenek Marvel-hősök, nincs Batman. Voltak már hasonló filmes próbálkozások, de ez a történet egyelőre működik” – szólt hozzá Chopra.

Mindhárom részt Hrithrik apja, Rakesh Roshan rendezte. A film előzetesét máris 17,5 millióan nézték meg a YouTube-on, többen, mint a Thor és a Bosszúállók (The Avengers) beharangozóját együttvéve.

“Bennünket is nagyon meglepett ez a hatalmas érdeklődés. Ez óriási siker, hiszen ez nem angol, hanem egy hindi nyelvű alkotás. Ez az első olyan indiai film, amely teljes egészében itthon készült, még a vizuális effektek is” – hangsúlyozta a bollywoodi sztár. A Krrish 3 novembertől látható Nagy-Britanniában.

Forrás: Kultúrpart