KILENCEDIK.HU képregénycsomag: Tűzharcos, Fabulák, Az Igazság Ligája Kalandjai

A KILENCEDIK.HU újra támogatói csomaggal jelentkezik a következő, 42. KépregényBörzére.
A csomagban három, a Képes Kiadó gondozásában megjelent kötet kap helyet, melyet 999Ft-os áron lehet majd megvenni az emeleti, 9. számú teremben!
A támogatói csomag bevételét a kilencedik.hu költözésére fordítjuk, hogy elkerüljük a tavaszihoz hasonló váratlan leállásokat.

A csomag tartalma:

Az akciós képregénycsomagot a 2019. október 13-ai 42. KépregényBörzén lehet személyesen beszerezni, de ha valaki nem jut el rá, az kérheti előreutalásos + futáros/postás/rókás megoldással is!
Sőt: ha nem akarsz lemaradni, elő is jegyezheted ennek a hírnek az alján Facebook kommentben, ennek a hírnek a kilencedik.hu Facebook megosztásán, Facebook privát üzenetben vagy email-ben is (fent a Hírek menüpontban van a cím)!
Amennyiben több csomagot kérsz, annak sincs akadálya!

Köszönjük!


A csomag tartalma részéletesebben:

Tűzharcos és A sötétség mélyén (2007)

Három különleges történet egy kötetben, melyek összekötő eleme a háborús környezet. Az első történetben egy azonosítatlan tárgyat észlelnek Japán felett, majd a híres A sötétség mélyén című Conrad-regény (amelyből az Apokalipszis most c. film készült) manga-átiratát olvashatjuk. Végül a Tankok című néhány oldalas képregény egy sajátos időutazásra kalauzolja el az olvasót.

Fabulák – Legendák száműzetésben #1 (2008)

Képzeljük el, hogy a mesefigurák itt élnek köztünk, emberek között. Lakóhelyük New Yorkban van, és oly ügyesen álcázzák magukat, hogy a “mondénok” általában tudomást sem vesznek létezésükről – csakhogy most gyilkosság történt Mesevárosban. Az áldozat Hó Fehérke testvére, Rózsa Piros. A polgármester, a mindig elfoglalt Burkus király, Ordas Farkas rendőrfőnököt bízza meg a nyomozás vezetésével. A szokatlan gyanúsítottak közül vajon ki lehet a tettes? Kékszakáll? Az Álmok Hercege? A titokzatos Ellenlábas, aki elől évszázadokkal ezelőtt elmenekültek a Fabulák Meseföldről? Netán Jankó, aki felfedezte a véres helyszínt?
Bill Willingham eredeti hangvételű sorozata napjaink egyik legsikeresebb amerikai képregénye, amelyet eddig 11 Eisner-díjjal jutalmazott a szakma. A történetek rajzolója Lan Medina, míg a címlapot az ismert illusztrátor, James Jean jegyzi.

Az Igazság Ligája Kalandjai 2. – Barátok és ellenségek (2010)

Gyere velünk, kövesd te is Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Zöld Lámpás, Marsbéli Fejvadász és Sólyomlány kalandjait! Hőseink bárhol, bármikor készen állnak felvenni a harcot a gonoszok ellen!

Facebook Hozzászólások