KILENCEDIK.HU Discord – Élő rajzolás – Brazil

A KILENCEDIK.HU Discord szervert nem csak azért hoztuk létre, hogy feltámasszuk a régi fórumok élményét, hanem hogy a platform sajátosságait kihasználva új, online közösségi eseményeket szervezzünk.

Az egyik ilyen az Élő rajzolás ahol a meghívott képregényalkotóval lehet beszélgetni, miközben egy előre megbeszélt rajzon dolgozik. Minden alkalom előtt lehetőségetek lesz majd elküldeni nekünk a rajzötleteiteket, amiből a vendégünk kiválaszt egyet, amit megrajzol.

Az első Élő rajzolás vendége Brazil (Tebeli Szabolcs), időpontja holnap (19/03/23) délután négy óra. Az élő adás előreláthatólag este hatig tart majd.

Mivel a felület nekünk is új, ezért ez egy tesztüzem is egyben, ami alatt megpróbáljuk kitapasztalni mit hogyan csináljunk, hogy a lehető legjobban érezhesse magát mindenki.

Hogy elkerüljük a kommunikációs káoszt, pár szabály betartására kérünk mindenkit:

  • ne használd a mikrofonodat/kamerádat. Egyedül a rajzolót fogjuk látni és hallani. A kérdéseidet a chatbe írd be közvetlenül.
  • legyél türelmes, ha a kérdésedre nem kapsz választ, ne írd be rendszeres időközönként újra és újra. A vendégünk rajzol, beszél, és figyelemmel követi a chatet. Hogy milyen kérdésekre válaszol, azt ő dönti el.
  • ne kérj rajzokat. A két órás időtartam egy rajz elkészítésére elég (talán).

Hogy részt vegyetek az eseményen, csak lépjetek be a KILENCEDIK.HU Discrod szerverére, és csatlakozzatok a „Lájv” csatornához. Holnap délután négykor kezdődik a műsor. Ottali.