Kicsomagolós videó: X-Men – Adamantium gyűjtemény + Farkas (BD3D)

A héten jelenik meg az X-Men filmes saga hatodik fejezete, a Farkas, méghozzá hatféle változatban. Az alábbi videókban ebből négy változatot vizsgálunk meg közelebbről.

Hugh Jackman újra Farkas bőrébe bújik, és ezúttal egyik ősellenségével néz szembe. A vad akciókkal teli élet-halál küzdelem napjaink Japánjába viszi el őt. Logan (Jackman) életében először sebezhetővé válik: pedig a szamurájok halálos pengéivel és mai utódjaik legmodernebb fegyvereivel is meg kell küzdenie – sőt, a saját kétségei is mardossák. Bármi is lesz e különleges összecsapás kimenetele, a legkeményebb X-Men sohasem lesz már a régi.

Korábbi hírünkben már kiveséztük, hogy a Farkas, illetve a Farkast is tartalmazó Adamantium-gyűjtemény milyen specifikációkkal és extrákkal rendelkezik, így mielőtt rátérnétek a kicsomagolós/bevizslatós videók abszolválására, engedjétek meg, hogy elnézést kérjünk a bontogatás során kiütköző felkészületlenségünkért, és hogy már majdnem barbár módon közeltettük meg a csomagokat, de szerintünk végül is egész jól jöttünk ki a dologból. Sajna a belbecs tüzetesebb bevizsgálására nem volt lehetőségünk, de az a minimum, hogy egy stúdió legfontosabb nyári bemutatója hozza az elvárhatót, így valószínűleg a Farkas kép- és hangminőség tekintetében nem okoz majd csalódást.

A kiadványokat az InterCom bocsájtotta rendelkezésünkre: közreműkődésüket ezúton is köszönjük!

Forrás: DVDExtra – Xpress