Képregényes vetélkedő a fesztiválon

Emlékeztetőül: ma jár le a jelentkezési határideje annak a vetélkedőnek, ahol csapatok képregényes tudását és némi alkotókészségét mérik. Estig még lazán össze lehet hozni 4-5 embert a mókára.
A 4. Magyar Képregényfesztivál alkalmából versenyt hirdetünk képregényes témában 4-5 fős csapatok részére.
A győzelemre esélyes csapat széles körű ismeretekkel rendelkezik a magyar, európai, amerikai és keleti képregények terén, örül, ha rajzolni vagy írni kell, és nem ijed vissza, ha egy kicsit meg kell dolgozni a helyes válaszokért.

A verseny már a fesztivál előtti héten elkezdődik interneten megadott feladatokkal, és a rendezvény mindkét napján át tart. Eredményhirdetés vasárnap délután 4 órakor. A győztes csapat tíz MKSZ-tag kiadó standjánál választhat 2-2, tehát összesen 20 képregénykötetet. A kiadók fenntartják a jogot, hogy maguk határozzák meg a választható kötetek körét. További díjakat a helyszínen ajánlanak fel a kiállítók.

Jelentkezni az info(KUKAC)kepregeny(PONT)info e-mail címen lehet május 2-ig között. A jelentkezésnek tartalmaznia kell a csapat választott nevét, a csapattagok nevét és a csapatkapitány elérhetőségét (e-mail címét). A vetélkedőre legalább három csapat jelentkezése esetén kerül sor

Az első feladatot május 2. után tesszük közzé a www.kepregeny.info és fesztival.kepregeny.info honlapokon.