Képregények letöltése oldalunkról

Már jó ideje érlelődött bennünk a gondolat, miszerint a jog homályzónájába tartozó képregények letöltését beszüntessük.Még mielőtt valaki összeesküvés elméleteket gyártana: az ötlet az oldal szerkesztőiben merült fel, senki nem fenyegetett meg bennünket, de még meg se kértek rá. Ez gondolom látogatóink számára sem volt meglepő, hiszen már több éve mozdulunk a „képregényes hír- és információs portál” (huhhh) irányába, ez a lépés tulajdonképpen csak a folyamat lezárása. És hát már az is egyértelmű, hogy 2003-as indulásunk óta gyökeresen megváltozott a honi képregényes élet, így már egészen más szerepet töltenek be a letölthető képregények, mint akkor. Még mielőtt a monitorképregényfüggők tömeges éhségsztrájkba fognának, megnyugtatnánk őket azzal, hogy állományunk nem veszett el, ezeket átadtuk más oldalak üzemelőinek, ahonnan már most elérhetőek a képregények.
Mi bízunk látogatóink megértésében és reméljük, hogy továbbra is visszajárnak hozzánk!

 • Hozzászólások

 1. levicsofi szerint:

  bár korábbi sorok alapján én itt csak potyázónak számítottam. (a szó elég degradáló, pedig az oldal nevében is azt sejteti, hogy itt képregényt találsz. ha pedig zavar, hogy ingyen adod, amit adsz, akkor ne add. vagy kérj érte pénzt. de potyázónak nevezni azt, aki elfogadja, amit adnak neki… nem szép sztm)

  én pl szívesen olvasok képregényt. a rajz jó kifejezési eszköz, a képregény is. boltokba menni (amik munkaidőben vannak nyitva), árusoknál összevadászni egy történetet, amit ráadásul sorozatba darabolnak nem szeretem. a neten is lehet vadászni, csak szánj rá sok napot. mennyivel szívesebben venném, ha lenne egy hely a neten, ahová bemegyek, megnézhetek egy előképet és megveszem (nem potyáznék, megveszem, csak hozzák ide és ne 25 részt kelljen kivárni, keresni, kiadónként össze vissza más helyet keresni), oszt pont. Biztos van ilyen persze. Majd meg is találom egyszer.

  pozitív gyerek vagyok én ám, de ez a potyázó tényleg szúrta a szemem. mintha nem szeretnéd, hogy itt emberek legyenek…

  még mindig písz

 2. Memorix szerint:

  Kedves “Zoli79”, és mindenki más, aki érintett, ill. érdekelt!

  Az elmúlt egy hónapban több ízben is megpróbáltam megfogadni a Javaslatokat, és a Képregény.net oldalon felsorolt linkekben megtalálni azokat a régi képregényeket, amiket régen itt gond nélkül fellelhettem. Röstellem bevallani, de (valószínűleg szerény képességeim miatt) nem jártam sikerrel. …Egyetlen esetben sem…

  Ezért félek, az én esetemben a “melyiket-melyikre” kérdés változatlanul aktuális, és igen hálás és sírig lekötelezett lennék, ha mégis megválaszolásra kerülhetne valamilyen módon (ha így nyilvánosan valamiért nem is, mondjuk egy privát levélben?).

  Őszintén reménykedve, előre is köszönök minden segítő szándékot

  Egy elkeseredett “potyázó” (Mano után szabadon)

  Taba Krisztian

  alias

  Memorix

 3. mano szerint:

  levicsovi:
  – ez a névvel való játszadosás nagyon erőltetett. elsőre is az volt, sokadszorra is az. pl a filmzene.net-ről sem tudsz egyetlen egy zenét sem letölteni, mert nem ez a célja!
  ha ez valakit megtéveszt, hát sajnálatos… rá nézve!
  és akkor a kepregeny.info-ra is képregény letölteni járnál?
  miket beszélek, lehet nem is tudod miaz…
  – vannak képregények az újságárusoknál. pont.
  – ismered pl az index.hu-t? ott is hírek vannak. nagyon sok hír. ez már csak így megy…
  – nem vagy negatív, csak a már említett “potyázó”. ez van.
  – olvasva a folytatásodat, de igen. jól eltaláltam a potyázót, mert a potyázó pl sorban áll az ingyen osztogatásnál is többször…
  – neked tényleg nem ütik ki a szemed a linkek. pedig abban több olyan helyet is találnál, ahol a szádba repítik a sült galambot… akarom mondani a képregényt, és még csak ki sem kell mozdulnod otthonról. vagy a munkahelyedről. azaz otthonról, hiszen az a második otthonod…
  – ha nem szeretném, hogy itt legyenek az emberek, fognám és kettő db gombnyomással törölném az egész oldalt. tehát kérdem én: “én nem szeretem ha ide járnak emberek?”

 4. zoli79 szerint:

  mennyivel szívesebben venném, ha lenne egy hely a neten, ahová bemegyek, megnézhetek egy előképet és megveszem (nem potyáznék, megveszem, csak hozzák ide és ne 25 részt kelljen kivárni, keresni, kiadónként össze vissza más helyet keresni), oszt pont. Biztos van ilyen persze. Majd meg is találom egyszer.

  levicsovi, első lépésben figyeld itt az új kiadványokról szóló híreket, nézd meg nálunk, illetve a kepregeny.infon az előzeteseket, majd rendeld meg őket valamelyik netes boltból! Ennyi, nem olyan bonyolult.

  Memorix: kitartásodat értékeljük, kivételt tettem és küldtem emailt. :D

 5. Memorix szerint:

  Kedves “Zoli79”!

  Nagyon köszönöm, akkor az ehhez fűződő bénázásaimmal kapcsolatos levelezést eztán “privátban” folytatjuk!

  Még egyszer köszönöm a jó szándékot!

  Memorix

 6. zoli79 szerint:

  Emberek, be ne dőljetek! Memorix az Artisjustól van és szeretné felgöngyölíteni a digitálisképregénymaffia szálait.

 7. Szergely szerint:

  Nagyon kár hogy nincs több képregényletöltés :(

 8. taranis szerint:

  Na jó, megvannak az anyagok, más oldalakon, de melyeken?
  Más. Taranis képregényt látott valaki a neten?

 9. zoli79 szerint:

  “Ajánljuk a főoldalunk bal oldali menüjének „Linkek” rovatát!”

 10. sancer szerint:

  Sajnálattal hallom.
  Ez volt az első olyan portál, amelyet minden nap meg kellett látogatni.
  Most a comor.kepregeny.net oldal ilyen.

 11. kata69 szerint:

  Pontosan honnan lehet letőlteni mosaikot.Ugyan is azon nőtem fel

 12. mano szerint:

  Pontosan minden hónapban új rész kapható az újságárusoknál. Vedd meg!

  ö + t

 13. Funkyman szerint:

  ohh de sajnálatos =(

 14. kata69 szerint:

  Te még hátol gombolos voltál mikor.Mi már azt olvastuk – mano

 15. mano szerint:

  Nem értem a gondolatmenetedet! Nem értem, hogy hogy jön ide az, hogy egy tizessel fiatalabb vagyok?

 16. Dajka János szerint:

  Sírok! Hüpp, hüpp! Nem, inkáb sajátkezűleg vetek véget értelmetlenné vált életemnek! Ez így már semmire sem jó! Hüpp, hüpp…! Így nem tudok élni! VÉGGEEEMMMM!

 17. sonic szerint:

  mik ezek a jogok pontosan? Mert én is szeretnék egy ilyen képregényekkel foglalkozó honlapot nyitni, de a fater mindig azt mondja, hogy nem kéne, mert “jogokat sért”

 18. HRollins szerint:

  Tudja valaki, hogy a bizonyos főoldalon található linkek közül miért nem megy mindegyik? Pl. KTN, Chrono… ?

 19. Zneku szerint:

  Üdv!
  Én arra lennék kíváncsi hogy a megadott fórum/vendégfórum részlegből hová tünt a KTN topic? Szeretném megnézni a képregénytárat de ugye aztírja van egy kódoló a fórumban amit nem lelek. Ennek az oka az hogy már betelt egy adott létszám? Vagy már nem aktív az oldal?

  Előre is köszönöm a felvilágosítást.

 20. Gull szerint:

  > Partnerek Fórumainál van, nem a Vendégfórumnál…
  De ha nem látszik, lehet azért mert regisztrálni kell oda külön! De ott van és működik minden.

 21. Hydron szerint:

  Syasztok!Bocsánatot kérek előre is mivel még új vagyok itt és nem célom bárkit megbántani sem mint kívülállót sem az oldalszerkesztőit!vettem rá a bátorságot és végigolvastam az összes hozzászólást!előre bocsátom hogy én eleve a Google kereső útján találtam rá erre az oldalra a célom pedig az volt hogy találjak 1 olyan oldalt ahol a régi képregényeket fellelhetem!Az oldal 1ként fantasztikus és továbbra is fel fogom látogatni, de 1vmit nem értek lehet fiatal korom az oka(23vok)!Én nem tartanám potyázásnak a képregények ilyen téren való megtekintését több okból is!először is amíg több1000Ftos mozifilmeket ingyen lehet letölteni, addig 1 ilyen képregényt mért ne?másodszor:ami számomra a legfőbb érv!Még szinte kamasznak sem mondhattam magam mikor ezek a képregények bejöttek és bár szenvedélyes rajongója vtam csak szerény gyűjteménnyel rendelkezem (Igen én megvettem és amikor tehetem ma is megveszem!)!Sok részt,lényeges részeket nem tudtam beszerezni ezeket akartam ilyen téren az interneten legalább bepótolni!és 1ben utolsó, mint azt több helyen is olvastam, igen ez jelentős probléma hogy az ember nem mindig és nem mindenhol tud hozzájutni képregényhez, holott ez sztem rendkívül jó elfoglaltság!Tekintve hogy képregény.net az oldal neve én is azt reméltem hogy legalább belepillanthatok pár olyan részbe ami kimaradt az életemből!És legvégül:nem tom ki mennyire járt utánna de pl akár milyen oldalról legyen is szó ahol ilyen képregényeket gyűjtőik eladnák, szinte minden helyen 30.000Ft-kat kérnek a gyűjtők,amit maximálisan meg is tok érteni pláne hogy nem 1-2dbról van szó de kérdem most kinek van erre pénze mostani helyzetben?Mert nekem sajna nem futja!Még1szer elnézést nem akartam senkit megbántani akit mégis sikerült tényleg ne haragudjon érte nem ez volt a szándékom!Csak 1 képregényrajongó vagyok aki észrevételeit írta most le!Az oldal 1ként ennek ellenére is nagyon jó csak így tovább!Sajnálom hogy nem találtam meg azt amit kerestem de ez az én bajom nem igaz?Azért innentől kezdve is maradok gyakori látogatótok!Syasztok!

 22. zoli79 szerint:

  Hydron, semmi gond; nem hiszem, hogy akárkit is megbántottál volna. Bizonyos mértékben teljesen érthető a hozzáállásod, inkább arról van szó, hogy mi ezzel nem kívánunk már foglalkozni. (De azért megjegyzem, hogy filmek letöltése sem legális, mi ezt az oldalt pedig szeretnénk legálisan működtetni. ;) )
  Egyébként érdemes ellátogatni börzékre, sokkal reálisabb árakon találsz füzeteket. Megveszel 10 füzetet néhány ezer forintért és máris van egy jó adag olvasnivalód. Nem kell rögtön teljes sorokat.

  OFF: tartózkodj az olyan chat fordulatoktól, mint vok, sztem, stb. Ezek fennakadnak a mod szűrőn.

Vélemény, hozzászólás?

 • Facebook Hozzászólások