Képregény pályázat a rajzolni kedvelőknek

A Magyar Televíziós, és Filmművészeti Szövetség Képregény Pályázatot ír ki mindazok számára, akik kedvet érzenek ahhoz, hogy képregényes formába öntsék a fantáziájukat. A pályázaton életkori megkötés nélkül bárki részt vehet. Személyenként csak egy pályamű adható be. A pályaművek témája szabadon választható, és a pályaművek bármilyen technikával készülhetnek.

A pályaművek értékelése során a hangsúlyt nem pályázó alkotók rajzbeli, és szakmai tudására helyezzük, hanem a kreatív megoldásokra, az egyéni látásmódra, és a gazdag képzeletvilágra. A pályaműveket A4-es formátumban, minimum 1 oldal, és maximum 5 oldal terjedelemben lehet benyújtani postai úton, vagy elküldeni elektronikus levél csatolmányaként (elnokKUKACmtfsze.hu).

A pályaművekhez mellékelni kell a pályázati jelentkezési lapot (kepregplap.doc). A pályázaton csak olyan pályaművel lehet részt venni, amely más hasonló jellegű pályázatra nem került benyújtásra, és nem jelent meg nyomtatásban.

A pályaműveket 2008. december 1-ig lehet benyújtani. A pályázat eredményhirdetésére 2009. január 10-én kerül sor.

A Képregény Pályázat nyertese ingyen részt vehet a Képregény-rajzolói, és Illusztrátori, valamint a Storyboard-rajzolói, és Látványtervezői Kurzuson. Ezenkívül a nyertes alkotó egy éves ingyen szövetségi tagságot nyer, amely számos előnnyel, és kedvezménnyel jár együtt. A pályázati díj összértéke 140 ezer Forint.

Postacím: 1173, Budapest, Tabán utca 6. III/9. Varga Attila alelnök részére, „Képregény Pályázat” jeligével.

Végh Edvárd, elnök

Forrás: bumm.sk

Köszönet teferonak a hírért!