KÉP, REGÉNY, SZABADSÁG mustra!

Frissítve! Felkerült minden fotó, így a cikk második oldalán immár összesen 56 fotón tekinthető meg a teljes kiállítás anyaga!

Mivel a megnyitó munkanapra esett, így ma (Vasárnap) látogattam ki az ARC által szervezett 1956-os tematikájú kiállításra.

Az Ajtósi Dürer sor felől haladva először a tárgyi emlékeket, kis múzeumot, járműveket, korhű díszleteket felvonultató kiállításon nézelődtem ki magam. Ezután jött az óriásplakátos képregény-kiállítás. Tetszik ez a méret, száz méterről is kivehető, hogy képregényről van szó.
12:30–13:30 között voltam kint ezalatt jó pár ember megfordult ott mint „látogató”. Csak sejtésem volt, hogy milyen lehet, de tetszett amit láttam. Pár apró dolgot másként csináltam volna: (mint látható) az elrendezésből adódóan gondolkozhattak volna 2 oldalban, hiszen úgy is volt kialakítva. A másik, hogy én az órajárással ellentétesen balról-jobbra raktam volna az oldalakat. Így én is fordítva kezdtem, de a számozás segítségemre sietett. A számozás láthatóan utólag rászerkesztett dolog. Remélhetőleg nem ázik le a kiállítás végéig, ha addig esne…
Szignóból csak kettőt láttam. Aki nem ismeri az összes alkotó stílusát az csak utólag, a kiadvány végére lapozva tudja meg ezen adatokat (nálam is volt 2 „kakukktojás”). És igen, nagyon tetszettek a művek ebben a közlési formában! Gratula nekik (MKA tagok és további művészek) és mindazoknak akik ezt lehetővé tették!

Aki teheti mindenképpen látogassa meg ezen grandiózus méretű képregény oldalakat!
Kis séta is jól esett a ligetben (hazafelé) :)

A folytatásban 56 fotó a kiállításról! KLIKK tovább!

A harmadik oldalon pedig Zorro videója tekinthető meg…

Oldalak: 1 2 3