K.O.H.O.

A K.O.H.O. (is) eredetileg a Galaktika Magazin képregény pályázatára készült, még 2010-ben.
Aki esetleg nem emlékezne a dologra nem véletlen, ugyanis a kezdeményezésből semmi nem lett, viszont a beküldött pályázatok többsége valamilyen módon már olvasható.

A 24. Képregény Börzén limitált, számozott szerzői kiadással a K.O.H.O. is végre mindenki számára elérhetővé válik!

A kiadvány ára 2.500.- Ft lesz, mely összeg egy 32+4 (borító) oldalas, színes Steampunk történetet foglal magában, mely önmagában is helyt áll, de a végén nyitva hagyja a lehetőség a folytatásnak, amely egyébként már ki van dolgozva, így ha az olvasók is úgy akarják a folytatás lehetősége adott!

Röviden:

A történet egy energia apokalipszis utáni világban játszódik, ahol egy nagyobb túlélő közösség, a 8-as Zóna felderítő osztagának gyűjtögető expedíciójáról haza térve azzal kell szembesülnie hogy az otthonukat fosztogató, fertőzött hordák támadták meg. Jupiter Kapitánynak az osztag karizmatikus vezetőjének maroknyi legénységével kell fel vennie a harcot a masszív túl erővel rendelkező hordákkal szemben. Szerencséjükre van egy titkos fegyverük, amely halovány esélyt ad sikerre.

Error: Could not find the subgallery "Kiadok/Egyeni_Kiadasok/Original_Comix/koho/Elozetes". Check your gallery comment and ensure the folder exists.

A K.O.H.O. egy olyan képregény amelyben az “Orginal Comix” alkotói megpróbálták a nyugati stílusú képregények színvonalát a komorabb, európaibb gondolkodási móddal ötvözni, nagy hangsúlyt fektetve az akció dús, pörgős történetvezetésre.

Alkotók:

  • Nóthof Ferenc – Író / Művészeti vezető / Rajzoló
  • Barta Szabolcs – Tusrajzoló
  • Nagy András – Vezető színező
  • Ilia Zsolt – Színező

A Orginal Comix blogja mostantól folyamatos frissítésben részerül majd, így a Börzéig rendszeresen nyomon követhetőek majd az új információk a képregénnyel kapcsolatban: originalcomix.blogspot.hu

Cím:

K.O.H.O.

Szerző(k):

Nóthof Ferenc, Barta Szabolcs, Nagy András, Ilia Zsolt

Kiadó:

Szerzői képregény

Ár:

2500 Ft

Formátum:

füzet

Terjedelem:

36 oldal

Megjelenés:

2012. október 14.

Megvásárolható:

Facebook Hozzászólások