Julia #1

Cím: Julia #1
Szerző(k): Giancarlo Berardi, Maurizio Mantero, közreműködött Claudia Salvatori, Giancarlo Caracuzzo, közreműködött Laura Zuccheri
Kiadó: Anagram
Ár: 2700 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 140 oldal
Megjelenés: 2020.12.13.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: kepregenymarket.hu

Indul az olasz bűnügyi sorozat: minden kötet teljes, önálló történet! A Sergio Bonelli kiadónál 1998 óta fut havi folytatásokban a Julia. Sőt, a Tex és a Dylan Dog után, közvetlenül a Zagor előtt, ez a harmadik legolvasottabb szériájuk hosszú idő óta. A magyar kiadás válogatás, érkezik az első epizód az Anagram Comicstól.

Garden City, New Jersey. Egy kertvárosi mintacsalád élete titokzatos és tragikus módon darabokra hullik. A rémálmok, elhalványult emlékek és gyanús jelek között semmi sem biztos, legfőképp az nem, hogy történt-e bűntény egyáltalán…

Julia Kendall kriminológusnő az „emberi lélek nyomozója”. Pszichológiai ismeretei és érzékenysége révén eredményesen nyújt segítséget rendőrségi és magánnyomozásokhoz. A nagy múltú olasz képregénysorozat első magyar nyelvű epizódja önálló, teljes történetben ismerteti meg az olvasóval a közkedvelt főszereplőt és világát – választ keresve a kérdésre, mennyit bír el a lélek, mielőtt megtörik?

Eredeti megjelenés: Morte assicurata (Julia No. 15, 1999/12)

Elérhető december 13-tól a terjesztők webshopjában: Szukits, Képregénymarket, Fantasmania, és személyes átvétellel a Fantasmania boltjában, illetve kiadói egyeztetéssel egy budai átvevőponton a Mammut üzletháznál.

Előzetes oldalak a kiadó oldalán.