Jönnek a Marvel legnagyobb hősei!

Amikor pár hónappal ezelőtt az Eaglemoss bejelentette kivonulását, a Hachette máris beültette a bogarat a fülünkbe, hogy bizony készülnek valamivel!
Az elmúlt hetek találgatásainak pedig immár vége, hiszen él az új honlap, lehet rendelni, át lehet tervezni az otthoni polcokat, hogy legyen helye az új sorozatnak, ami nem más, mint a szeptember negyedikén startoló A MARVEL LEGNAGYOBB HŐSEI KÉPREGÉNYGYŰJTEMÉNY!

Alább szemezgettünk a hivatalos honlapról, ahol természetesen sokkal több információt találtok az előfizetéssel kapcsolatban, itt nálunk pedig jó szokásunkhoz híven folyamatosan tájékoztatunk majd titeket az új címekkel, tartalommal, előzetes oldalakkal…

120 részes sorozatunk kéthetente megjelenő kötetEiben elhozzuk neked a Marvel-univerzum összes szuperhősét és szupercsapatát!

A kötetek a Bosszú Angyalaitól kezdve egészen az X-Menig minden karakter vagy csapat kulcsfontosságú kalandját tartalmazzák. A sorozatban minden hősnek egy-egy saját kötetet szentelünk. Könyveink végigvezetnek a Marvel-univerzum történelmén, de bepillantást engednek a kulisszák mögé is: megismerheted, hogyan születtek a Marvel legnagyobb karakterei.

Olvasás közben elmerülhetsz e hősök képregényes múltjába, felfedezheted életük legfontosabb eseményeit, és mindent megtudhatsz erejükről és képességeikről a rengeteg bónusztartalom segítségével. De megismerheted a képregényvilág legnagyobb íróit – Stan Lee, Chris Claremont, Brian Michael Bendis, Frank Miller, Brian K. Vaughan, Peter David, Ed Brubaker – és a zseniális Marvel-rajzolókat is: Jack Kirbyt, John Romita Jr.-t, Bryan Hitcht, George Pérezt, John Buscemat, Gene Colant, Steve Ditkot!

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni egyetlen kötetről sem, legyél előfizetőnk! Megéri, mert: 4 ELŐFIZETŐI AJÁNDÉK VÁR – Marvel poszter, Marvel utazóbögre, Marvel póló, Rozsomák karóra

TOVÁBBI ELŐFIZETŐI KEDVEZMÉNYEINK:
EGY KÖTETET INGYEN KAPSZ – Előfizetésedtől függően a 3. vagy a 4 kötetet ingyen kapod.
NEM MARADSZ LE EGYETLEN KÖTETRŐL SEM – Előfizetőként biztos lehetsz benne, hogy minden kötetet megkapsz majd.
ÁRGARANCIÁT KAPSZ – A kötetek ára a sorozat befejeződéséig változatlan, kötetenként 2890 Ft marad – akkor is, ha a kiskereskedelmi ár esetleg emelkedik.
INGYENESEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK KÖNYVEIDET – Előfizetőink minden kötetet külön díj megfizetése nélkül otthonukba, vagy az általuk megjelölt csomagátvételi pontra kapnak. Egy előfizetői küldeményben általában 2 kötet van.
SOSEM KELL ELŐRE FIZETNED – Az előfizetői csomagokat csak az átvételt követő 14 napban kell kifizetni.
AZ ELŐFIZETÉSED BÁRMIKOR LEMONDHATÓ! – Ha úgy érzed, nem követnél tovább minket kalandjainkban, csak írj egy e-mailt, és előfizetésed leállítjuk.

A következő oldalon a sorozat hivatalos megjelenési listája böngészhető át…

Oldalak: 1 2VAN MÉG MÉG MIT OLVASNI: