Idei utolsó DC Comics Nagy Képregénygyűjteményes hír

…tudunk-e még újat mondani ebben a témában?

Megpróbáljuk!

Sikerült a kapcsolatfelvétel!

Egyrészt az Eaglemoss Magyarország hivatalos Facebook oldala örömmel várja az olyan kérdéseket, melyekre mind megtalálható a válasz a már többször linkelt honlapjukon, meg a mi korábbi bejegyzéseinkben, viszont nagyon tanulságos hozzászólások olvashatóak ott, érdemes meglátogatni:
www.facebook.com/Eaglemoss-Magyarorszag

Másrészt 99% a január negyedikei kezdés!
Lengyelországból (!) kaptunk levelet, miszerint az első Hush kötet már készen is van, kijött a nyomdából és postáznak “szerkesztőségünknek” egy példányt, hogy még megjelenés előtt láthassuk, olvashassuk és elmondhassuk róla a véleményünk! Kíváncsian várjuk!

Rákérdeztünk a fordításra is, azaz, hogy felhasználták-e valamilyen módon a Képes Kiadó változatát, ha pedig nem, akkor számíthatunk-e olyan további gyöngyszemekre, mint a “Köpenyes Keresztes Vitéz“…
Íme az ideiglenes válasz, amivel az ünnepek miatt egyelőre be kell érnünk:

A fordítással egy tapasztalt csapat foglalkozik, amely évek óta együttműködik az Eaglemoss kiadóval. A sorozatok előmunkálataiban nagy tapasztalattal bíró szerkesztőség korábban már képregény témájú kiadványokat is készített: “DC Comics – Szuperhősök sorozat”.

Ami a karakterek neveit illeti a kiadó úgy döntött, hogy a Magyarországon ismert és elfogadott neveket alkalmazza. Úgy gondoljuk, hogy magyar olvasóink meg lesznek elégedve ezzel, valamint értékelik a kiadó erőfeszítéseit és örömmel fogadják majd a felkínált változatot.