Hulk mérges marad

Az új Incredible Hulk sorozat hetedik részében véget ért a Hulk vs Banner történet, ami így, az egészet együtt látva jóval gyengébb lett, mint amit az első két-három szám alapján elvárhattunk volna. De Jason Aaron nem pihen, májusban ugyanis új, öt füzetes történetet indít Stay Angry címmel.

A Hulk vs Banner lezárása új status quo-t teremtett a Hulk számára, ami egyelőre (az eddigieket ismerve) kivárás üzemmódot kíván meg tőlünk, olvasóktól, hiszen nem igazán jött be az első számok sztár író + sztár veterán rajzoló stratégiája. A sztori nagyjából annyi volt, hogy miután

Dr. Doom szétválasztotta Bruce Bannert és a Hulkot, mindketten máshol próbáltak szerencsét. Bruce például a dzsungel közepén, őrült tudóst játszva kísérletezett a gammasugárzással, míg a Hulk elindult levadászni (és megsemmisíteni) Bannert.

A lezárás pedig sejthető volt az első számtól kezdve, mégis, igazán ütős történet híján csak szimplán látványos, de lényegében üres képregény kerekedett belőle.

A Stay Angry első füzetét Steve Dillon illusztrálja, ami mindenképpen jó hír, az viszont már kevésbé, hogy elvileg mindegyik füzetet más rajzolóra bízzák. A második számot például Pasqual Ferry jegyzi.

Minden esetre a nyolcadik szám “ponyvás” borítója zseniális!

FACEBOOK HOZZÁSZÓLÁSOK: