Három Madár Műhely: A cortex cerebri affér

Cím: Három Madár Műhely: A cortex cerebri affér
Szerző(k): Dudás Győző, Zách Attila, Hauck Ferenc
Kiadó: Nero Blanco Comix
Ár: 1200 Ft, Hungarocomixon 1000 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 80 oldal
Megjelenés: 2012. december 13.
Megvásárolható: Képregényboltok
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Eddigi leghosszabb című kötetét jelenteti meg a Hungarocomix 2012-re a Nero Blanco Comix. A Három Madár Műhely (Dudás Győző, Zách Attila, Hauck Ferenc) tagjai közös erővel határoztak úgy, hogy korábbi munkáiknak a gyűjteményes kiadása “A cortex cerebri affér, avagy mentális kataklizma két színben, feketében és fehérben (Mesék a bonyolult királynői lélek önmeghasonlásának stációiról. Vagy nem is.)” nevet viselje.

A 80 oldalas kötet tartalmaz a Rúna magazinban, a Kis Fülesben és a Kreténben megjelent, illetve ezeknek a lapoknak készült, de végül közöletlenül vagy befejezetlenül maradt képregényeket, valamint eddig teljesen ismeretlen anyagokat is.

Tartalom:

  • Boldogságban bitangul burjánzó balhé (közlése elkezdődött a Rúna magazinban, de a vége sosem jelent meg; az alkotók két befejezést is készítettek hozzá, egyet a lap kívánságaihoz igazodva, egyet pedig saját ízlésük szerint)
  • Boldogságban bitangul burjánzó balhé II. (a fióknak készült második epizód)
  • Hajhász-nász (megjelent a Kis Fülesben)
  • Macskahajsza (megjelent a Füles évkönyve gyerekeknek című kiadványban)
  • Keszkenő szerző tetterő (nem jelent meg a Kis Fülesben)
  • Népmesécskék és Pukika (egyoldalasok, megjelentek a Kretén magazinban, plusz egy kiadatlan)
  • A sárkánytáp-lány (egy kiadatlan négyoldalas, ugyancsak a népmesécskék témakörében)
  • Baromarc kapitány kalandjai (az első és egyben utolsó, valamint a két következő)

Error: Could not find the subgallery "Kiadok/Duplaklikk/Nero_Blanco_Comix/3MM/Elozetes". Check your gallery comment and ensure the folder exists.

A kiadványt a Hungarocomix 2012/Karácsonyi Könyvfieszta első napján, december 13-án csütörtökön 4 órakor mutatjuk be, ezen a napon a csapat valamennyi tagja jelen lesz és dedikál. Dudás Győző várhatóan a többi napokon is megtalálható lesz a Nero Blanco Comix illetve a Magyar Képregény Szövetség standjánál, ahol többi munkái (Elillanat, A szomorú angyal, Noir) is kaphatók lesznek. Néhány példány még kapható a csapat előző kötetéből, a Héraklész XII munkáiból is.

FACEBOOK HOZZÁSZÓLÁSOK: