Filmhírcsomag (Poszterpakkal) v2 5.21

Biztossá vált az új Robotzsaru film, egyszerre két új Pókember film készül, ketten rendezik a Tintin-t. Valamint új Hellboy II., Megtorló 2. és Batman 2. poszterek…

Már biztos az új Robotzsaru film

Cannesban az MGM bejelentette, hogy terveik között szerepel a Robotzsaru újragondolása. A remake senkit nem érhet váratlanul, hiszen korábban már volt róla szó. Az MGM ezzel szinte csak elismételte akkori bejelentését. (sg.hu)

Egyszerre két Pókember film készül?

Úgy tűnik, hogy a következő két Pókember-filmet egyszerre forgatják le. A hírek szerint ugyanis James Vanderbilt olyan összetett és remek forgatókönyvet készített, hogy abból rögtön két részt is ki lehet hozni.
Ezzel immáron biztossá vált, hogy valamilyen úton-módon folytatódik Pókember kalandja. Mint az ismert, a trilógiát készítő csapat (Sam Raimi, Kirsten Dunst, Tobey Maguire) a harmadik rész után elég sokat hangoztatta, hogy több filmet nem akarnak készíteni a témában.
Persze a pénz beszél, a többi nem számít. Raimi viszont már csak producerként tér vissza, a két főszereplő pedig nem nyilatkozott a témában. A rajongókat most az kezdi foglalkoztatni, hogy ki lesz Pókember ellenfele. Még 2007-ben felmerült a pletyka, hogy a készítők Baljós Hatos (Sinister Six) bevetésén gondolkodnak, ebből Homokembert és Dr. Oktopuszt már letudták, szóval van még négy lehetséges jelölt (Keselyű, Kraven, Mysterio és Elektro).
De a harmadik részben már feltűnt Dr. Curt Connors is, aki később a Gyíkká változik és hősünk egyik leghalálosabb ellenfele lesz. (sg.hu)

Spielberg és Jackson közösen rendezi a harmadik Tintin-t

Többször írtunk már Spielberg és Peter Jackson közös projektjéről, a Tintin-képregények alapján készülő trilógiáról; a rendezők már az aláíráskor bejelentették, a közös munka egyben azt is jelenti, hogy felosztják egymás közt a direktori feladatokat is, és az első rész felvételeit Spielberg, a másodikét Jackson irányítja, míg a harmadik rész rendezőjének személyéről később döntenek.
A The Dominion Post-nak adott minapi interjújában Spielberg úgy nyilatkozott, a záró részt is közösen jegyzik, és együtt rendezik azt – ezzel cáfolva azokat a találgatásokat, miszerint George Lucas-t vagy esetleg James Cameron-t kérnék fel a feladatra.
Mindhárom film forgatókönyvét Steven Moffat jegyzi, a főszerepben Thomas Sangster-t láthatjuk, és Andy Serkis is leszerződött már egy szerepre. Spielberg az év második felében kezdi meg az első rész forgatását. (odeon.hu)

Hellboy nemzetközi posztercsomag


Megtorló 2. Előzetes poszter

TDK Poszterek

Hamis, de ötletes: Joker verzió az égő denevérjelhez.

Ez már valódi: