Filmhírcsomag 10.19

A mai mixből: Spirit, Transformers, Terminator, JLA, Wolverine, Hellboy és Batman…

Happy Halloween

Frissült Joker minihonlapja, mely a Long Halloween képregénysorozatból ismert, Batman logót mintázó töklámpással készül az ünneplésre:
whysoserious.com

Nem Biel lesz Wonder Woman

Az Igazság Ligája filmváltozatának első lehetséges színésze Jessica Biel; az első pletykák szerint ő lett volna Wonder Woman alakítója. Alig néhány nappal később azonban sajnos tudható már, hogy a hölgyet biztosan nem látjuk ebben a moziban. Az Entertainment Weekly oldala számolt be arról. hogy Biel – noha örömmel vette a felkérést – visszautasította a szerepet. A stúdió azonban már teljes erővel tartja jelenleg is a meghallgatásokat – a Warner tervei szerint hat szuperhős keresi megformálóját: Superman, Batman és Wonder Woman mellett Flash, Green Lantern és Martian Manhunter. (odeon)

Újabb két Csodanő?

Továbbra is folyik a Wonder Woman szereplőválogatása. A producerek jelen pillanatban sem tudják, kire osszák a szerepet. A szerződés egyébként a Justice League of America valamint egy önálló Csodanő filmre is vonatkozik.
Csak nem akar alakulni ez a fránya Justice League of America mozifilm. Valahogy nem akaródzik egyetlen színésznek sem szerepelni (a pletykát, miszerint CGI-animációs film lesz, már másnap megcáfolták). Az egyetlen biztos pont eddig a Villámot alakító Ryan Reynolds, aki duplázik, hiszen a JLoA után a szuperhős kap egy saját filmet is.
Jelenleg a producerek Csodanő megformálóját keresik. A hírek szerint két színésznő esélyes a szerepre. Victoria Hill a filmrajongóknak a 2006-os Macbethből lehet ismerős, a színésznőt hétfőn hallgatták meg. A másik esélyes a Férj és férjben látott Jessica Biel, akinek tegnap volt jelenése.
Bár eddig egyetlen szerep van kiosztva, a film bemutatója 2009 nyarára van kitűzve. (sg.hu)

JLA részletek

Bár a szereposztással továbbra is gondban vannak a producerek, kiszivárgott pár részlet a forgatókönyvből. Eszerint Aquaman mégsem lesz a csapat tagja, ráadásul a csapat egyik tagja átáll a rossz oldalra.
Továbbra is komoly gondok vannak a tervezett JLoA film szereposztó díványán, hiszen eddig mindössze egyetlen szuperhős szerepe lett kiosztva. A válogatás folytatódik, addig nekünk itt van pár részlet a tervezett forgatókönyvből.
Először lássuk, végül kik is kerültek be a csapatba. Superman, Denevérember, Csodanő, Villám és Green Lantern mellett egy eddig nem említett hős, Martian Manhunter is szerepet kap a sztoriban. Aquaman viszont az eddig felmerült hírekkel ellentétben kimarad.
A következő infó bizonyára csak a rajongóknak lesz értékes. Green Lantern polgári neve John Stewart lesz. Villám lesz a csapat legifjabb tagja, aki ráadásul belezúg Csodanőbe. Wonder Woman a hírek szerint a csapat legemberségesebb tagja.
A forrás szerint olyan lesz, mint Angelina Jolie. Denevérember tart attól, hogy áruló van köztük, ezért kifejleszt egy Redeye nevű kütyüt, amivel minden tagot meg tud figyelni.
Ezt használja ki az eddig még nem ismert főgonosz, aki ezzel a szerkezettel próbálja elpusztítani a csapatot és ezzel együtt a világot is. Ráadásul lesz egy hatalmas csavar a film végén, melyet csak az igazi klasszikusokéhoz hasonlítanak (A Birodalom visszavág „Én vagyok az apád” mondata, A Hetedik utolsó 10 perce, A Közönséges bűnözők befejezése). (sg.hu)

JLA Eredet

A Justice League-mozi a most kiszivárgott infók szerint a szuperhőscsapat eredettörténetét mutatja majd be, és gigantikus párharcok várhatók Batman és Superman, meg Superman és Wonderwoman között. A filmben fontos szerepet kap egy Maxwell Lord nevű üzletember, aki a háttérből manipulálja a szuperhősöket, és kiborghadseregével képes átvenni az irányítást az emberek felett. (Cinematrix)

Oldalak: 1 2 3