Figuraszemle – Videójátékok

Kár, hogy a videójáték harmadik részéhez a McFarlane toys-nál már nem készültek figurák. Nem szeretem a McFarlane termékekben azt hogy kevéssé mozgathatók, viszont ebben a szituációban olyan figuráknak is örülnék. A Metal Gear Solid 3 – Snake Eater című epizódból ugyanis én csak egyféle akciófigurát találtam.
A Medicom-féle öltöztethetős verziót!
Ez egy 12 incses, a Barbie babáknál kicsit nagyobb méretű figura, melyet a videójátékban látott különböző kommandós szerelésekben lehetett megvásárolni. Szépen el van látva tartozékokkkal, még a legendás krokodil-kalap is beszerezhető volt hozzá, viszont a legnagyobb gyengéje az ára. 200 dollárnál kezdődik. Ez egy kicsit húzós… Elég nagy rajongónak kell lenni, hogy az ember ennyit áldozzon rá. Arról nem is beszélve, hogy a ritkább verziók természetesen drágábbak.


De hogy itt is az aktualitásokra térjek, közeleg a videójáték 4. része


Guns of patriots
címmel. Már most legendássá vált, hisz a költségvetése meghaladja a 70 millió dollárt. Bizonyos számítások szerint már az első nap meg kell haladja az egymillió példányos eladást ahhoz, hogy behozza a belé fektetett összeget. Tavasszal meglátjuk sikerül-e…
Addig is egy újabb rossz hírt kell közölnöm.
A 4. rész figuráit is a Medicom készíti.
Biztosat még nem tudni, de a fórumokon 300 dolláros kezdő árat rebesgetnek.
Áucs.

A figurák mindenesetre nagyszerűen néznek ki. A futurisztikus exo-skeleton szerű ruhák minden apró részlete kidolgozott. Természetesen ezek is rengeteg artikulációs ponttal rendelekeznek, és a játékban látott fegyverek is mellékelve lesznek hozzájuk.
A megjelenés dátuma még bizonytalan, de Snake és Raiden már előrendelhetők.


Remélem ez a pár újdonság felkeltette az érdeklődéseteket. Ha kérdésetek van, vagy csak dumálni szeretnétek kicsit a régi/új figuráitokról a fórum Off-topic-ján belül megtaláljátok a Modell, makett, akciófigura témát.

Oldalak: 1 2 3 4