Figuraszemle: New York Comic Con

Ha azt mondom Watchmen, gondolom sokan felkapják a fejüket. Nos igen, a Watchemn sem kerülhette el a sorsát. Megjelentek az első képek a Watchmen akciófigurákról, ékes bizonyítékaként annak, hogy igenis érdemes lehet az idősebb gyűjtők igényeit is kiszolgálni. Nem tudom elképzelni ugyanis, hogy a tízévesek fejvesztve rohannának a játékboltokba ezekért a figurákért.


És ha már az idősebb korosztály igényeiről beszélek itt illik megemlítenem, hogy a Mattel egy új He-Man sorozattal rukkol elő a közeljövőben! Az új széria nem új rajongókat akar toborozni, ahogy azt a 2002-ben próbálták, hanem a régi (időközben felnőtt) rajongók igényeit próbálja meg kielégíteni. A manga-kinézet már a múlté, itt bizony a régi karaktereket fogjuk viszont látni, mai köntösbe bújtatva.
Az új sorozat Masters of the Universe Classics néven debütál idén ősszel, és kinézetre független lesz minden addig esetleg kijövő új rajzfilm, vagy mozifilm verziótól. Teljes egészében a klasszikus He-Man figurák hangulatát akarja idézni. Namost ennek kapásból ellent mond az első megjelent fotó, ami King Greyskull-t ábrázolja, aki -míly meglepő- San Diego Comic Con exkluzív lesz… :/
King Greyskull ha jól tudom nem is szerepelt az eredeti Masters of the Universe rajzfilmsorozatban, csak a 2002-es verzióban. Sajnos semmit nem tudni még az első megjelenő figurákról, bár nehéz lenne a Wave one-t He-Man és Skeletor nélkül elképzelni ;)

King Greyskull:

Psszt: Ha kihagytad korábbi írásom a He-Man figurákról és érdekel a téma, ezzel a két videóval könnyen ápdételheted az információidat:

Oldalak: 1 2 3 4 5