Figuraszemle: New York Comic Con

Nemrég zajlott le a 2008-as New York Comic Con, ahol rengeteg új figurát mutattak be. Annyi volt a látnivaló, hogy nem is tudom hol kezdjem a felsorolást.

Nem tudom miért tartott ennyi ideig a DC-nek, hogy a Marvel Legends-hez hasonló figurákkal álljon elő, de örülök, hogy végre észbe kaptak. A DC Universe Classic Series méltó ellenfele lesz a Marvel Legends-nek minden téren. Választékban, kidolgozottságban és artikulációban is. Külön érdekesség, hogy a Marvel-DC szembenállás mögött a Hasbro-Mattel rivalizálása fog meghúzódni.
Alaposan feladja a leckét mindkét cég, mert akármit is mondtam a “hasbrós” Marvel Legends sorozatról korábban, most el kell ismernem hogy az új figuráik állati jól néznek ki!
Persze azért még mindig benne van a pakliban az, hogy ezek csak a prototípusok. A ténylegesen forgalmoba kerülő figurák különbözhetnek ezektől. Volt már rá példa, ezért még mindig fenntartásokkal kezelem a Hasbro termékeit és kicsinyes bosszúból megint a DC figurák bemutatásával kezdek.

DC Universe Classics – Wave 1,
Batman, Etrigan, Orion, Pingvin, Red Tornado, Build-a-figure: Element ManDC Universe Classics – Wave 2,
Harley Quinn, Black Manta, Aquaman, Firestorm, Superman (2 variációban), Build-a-figure: Gorilla GroddOldalak: 1 2 3 4 5