Felnőni kiábrándító

Cím: Felnőni kiábrándító
Szerző(k): Sarah Andersen
Kiadó: Fumax
Ár: 2200 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 112 oldal
Megjelenés: 2016.10.08.
Megvásárolható: Könyvesboltok
Online vásárlás: fumax.hu
Bevásárlólista: Loading

Az Őszi Mondoconon a Fumax hosszú idő után ismét képregénnyel jelentkezett: a Felnőni kiábrándító című kötet Sarah Andersen népszerű képsoraiból válogat. A képregény olyan fontos problémákat feszeget, mint például a testkép, az öntudat, introvertáltság, személyes kapcsolatok és a melltartó-mosás gyakorisága, és ezeket Sarah letisztult őszintesége varázsolja elképesztően viccessé – amellett, hogy mindenki magára ismerhet bennük.

Az eredetileg Sarah’s Scribbles címen a weben publikált képregényeknek a Facebookon milliós rajongótábora van, a magyar oldal, a Doodle Time Magyarul pedig harmincötezer rajongót tudhat magáénak.

Úgy érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítéssel előremozdítani a karrieredet? A felnőttkor olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, tedd le ezt a könyvet.

Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézenfogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi mű. De tényleg!

Angol nyelvű képsorok ide kattintva érhetők el.