Fekete-Fehér Kockás 2019/1

Cím: Fekete-Fehér Kockás 2019/1
Szerző(k): Többen
Kiadó: Vitanum
Ár: 1995 1600 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 116 oldal
Megjelenés: 2019.09.30.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás: kepregenymarket.hu
Bevásárlólista: Loading

…a KOCKÁS lapcsalád egy újabb taggal bővül.
A havi rendszerességgel megjelenő KOCKÁS KÉPREGÉNY és a negyed évente jelentkező KOCKÁS különszám után megjelentetjük az 1991 óta szünetelő Fekete-Fehér KOCKÁS-t, olyan szereplőkkel, mint Fantom, a vándorló szellem, Modesty Blaise, az elragadó angol kalandornő, Canardo felügyelő, az iszákos kacsa, illetve a kifogástalan gentleman, Rip Kirby magánnyomozó Alex Raymond hőse. A sorozatok közt szerepel még Bane Kerac szuperhős-ihletésű képregénye, a Cat Claw és Alfonso Font sci-fi mesterművei, A csillagok fogságában (Prisoner of the Stars), illetve a Tökéletlen jövő meséi (Tales of an Imperfect Future), de nem maradhatott ki Corrigan, a titkos ügynök, vagy a gengszter-korszakban játszódó Spaghetti Brothers sem. A második számtól, Corto Maltese, a tenger szerelmese is megkezdi kalandos utazásait A lista hosszú… Most csak azokat osztottuk meg veletek, amik már biztosan szerepelni fognak az elkövetkező hónapokban… Az újság megnövelt oldalszáma lehetővé teszi a hosszabb történetek egy számon belüli, teljes közlését. A kiadványt nem fiatal olvasóinknak szánjuk (16+), de akiknek ismerősek a felsorolt nevek, címek, azok talán tisztában is vannak ezzel.

Az első szám megjelenésére már csak néhány napot kell várnotok. Első ízben az október 13-i Képregény Börzén lesz lehetőségetek belelapozni és megvásárolni.

Ez a lapszám két hónapig, október 15-től december 15-ig lesz kapható. A második, december 15-én megjelenő számtól, reményeink szerint havonta, a hónap közepétől lesz elérhető a Fekete-Fehér KOCKÁS.

Fekete-Fehér KOCKÁS
A megszokott KOCKÁS méret
(oldalszám: 116, fekete-fehér)
Börzei ár: 1600 Ft
Kereskedelmi forgalomban egyelőre CSAK a Relay és az Inmedio üzleteiben lesz kapható (1995 Ft), illetve a szerkesztőségtől is megrendelhetitek. Postázva: 1995 Ft