Dylan Dog #4: Az alkonyatzóna lakói

A 30. Képregénybörzére jelenik meg a magyar nyelvű Dylan Dog sorozat következő, negyedik kötete, mely ismét a soron következő két epizódot tartalmazza.

Kötetünk első történetében Dylan Dogot, a rémálmok nyomozóját egy Inverary nevű faluba hívják, ahol a telefonáló szerint mindenki más nagyon furcsán viselkedik, míg a második epizódban egy tizenhat évvel ezelőtti bestiális gyilkosságsorozat elkövetőjének a szökése és várható bosszúja miatt fordulnak hozzá segítségért.

A Dylan Dog könyveket csak rendezvényeken, a Fumax webshopjában és a comicsinvest.hu képregényes webshopban lehet megvásárolni.

Fantasztikus rémálmok, ijesz­tő izgalmak, termé­szet­feletti szörnyek, no meg egy csipetnyi humor és irónia, ezekből az ele­mek­ből áll össze az utóbbi évek legnépszerűbb olasz képregényének a receptje.

Olaszországban a mai napig óriási kultusza van a Dylan Dog-képregényeknek, havonta összesen egy millió példányban nyomtatják az új történeteket és a már klasszikusnak számító korábbi részek gyűjteményes köteteit.

Előzetes oldalak:

ISBN: 978-615-5514-38-8

Facebook Hozzászólások