Dredd bíró: Minden birodalom elbukik

Cím: Dredd bíró: Minden birodalom elbukik
Szerző(k): Michael Carroll, Henry Flint, PJ Holden, Paul Davidson, Colin MacNeil, Carlos Ezquerra
Kiadó: Fumax
Ár: 5995 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 232 oldal
Megjelenés: 2019.11.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu
Bevásárlólista: Loading

November végén érkezik a Fumax első Dredd bíró gyűjteménye, Minden birodalom elbukik címmel.

EGYKOR A LEGHATALMASABBAK KÖZÉ TARTOZOTT. ÁM MEGA-CITY 1 MA MÁR CSAK ÁRNYÉKA ÖNMAGÁNAK. ÉS ELLENSÉGEKBEN NINCS HIÁNY…

Mega-City 1-et olyan borzalmas támadás érte, amelyből a város képtelen talpra állni. A metropolisz gyengeségét kihasználva gyülekezni kezdenek a dögevők: Alsóvárosban a Koboldkirály mutáns hordái lázadnak fel az állam ellen, Átokföldön pedig egy emberfeletti erejű hadúr emelkedik fel és sorra pusztítja el Mega-City 1 támaszpontjait, megsemmisítve az élelmiszer-tartalékokat. Mindent elborít az erőszak és a bűn.

Ebben a posztapokaliptikus jövőben a bírók az államhatalom legfőbb képviselői – ők a rendőrség, ők szabják ki a büntetést, és ők az ítélet-végrehajtók is. Azonban túl kevesen maradtak ahhoz, hogy rendet tartsanak, hiába érkeznek szövetséges megavárosok bírói a segítségükre.

Ha ez még nem lenne elég, minden idők egyik legkiválóbb bírója, Dredd összeütközésbe kerül Britvárossal, és miközben hajtóvadászat indul ellene, Dreddnek rá kell döbbennie, hogy olyan intrikák és hatalmasságok célkeresztjébe került, akikkel szemben minden ereje kevésnek bizonyulhat – a szövetséges ugyanis nem mindig jóbarát, és a törvény sem mindig áll az igazság oldalán…

A 2000 AD eredeti, több mint negyven éve futó Judge Dredd-sorozata, a legnépszerűbb brit képregény, végre – végre magyarul is olvasható!

A kötet megjelenik exkluzív kiadásban is, az ide kattintva rendelhető a kiadótól.