Judge Dredd – Dredd bíró: Eredet

Cím: Judge Dredd – Dredd bíró: Eredet
Szerző(k): John Wagner, Carlos Ezquerra
Kiadó: Fumax
Ár: 6495 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 176 oldal
Megjelenés: 2021.10.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

Október második felében jön a Dredd bíró: Eredet című kötet. Fontos: ez a kiadvány nem kerül könyvesboltokba, csak korlátozott példányszámban készül.

Az Eredet az a történet, amely végre minden kérdésre választ ad Dredd Bíró világával kapcsolatban! Hogyan lett Amerikából kietlen pusztaság, amely két Megaváros között terül el? Hogyan született maga Joseph Dredd, és mi történt, amikor legelőször lépett törvényhozó bíróként az utcára?

Hatalmas felbolydulást kelt, amikor rejtélyes csomag érkezik az Igazságügyi Nagycsarnokba. Dredd nem hagyhatja figyelmen kívül, és egy válogatott csapat élén embert próbáló küldetésre indul Átokföldre. A csomag tartalma ugyanis nem csak a bírói rendszer alapjait kérdőjelezheti meg, hanem egyenesen Mega-City 1 történelmének sötét bugyraiba vezeti őket…

Ebben a nagyszabású Dredd-történetben a szó szoros értelmében történelmet írnak Dredd eredeti megalkotói: John Wagner és Carlos Ezquerra.

A 2000 AD eredeti, több mint negyven éve futó Judge Dredd-sorozata, a legnépszerűbb brit képregény magyarul is folytatódik!

A kötet előrendelhető a kiadó oldalán.