Dredd Bíró #4

Cím: Dredd Bíró #4
Szerző(k): Többen
Kiadó: Holdkelte Stúdió
Ár: 3990 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 112 oldal
Megjelenés: 2020.09.27
Megvásárolható: Képregényboltok
Online vásárlás: kepregenymarket.hu
Bevásárlólista: Loading

A hagyományos igazságszolgáltatás megbukott. A törvény betartatása egy új rendfenntartó alakulat kezébe került, akik bírók, esküdtek és ítéletvégrehajtók egy személyben. Törvényhozónak nevezett fegyverükkel járják a várost és ítéletet hirdetnek a bűnösök felett. Közülük is a legkeményebb Joseph Dredd bíró, aki vasmarokkal tartja fenn a rendet Mega-City 1 utcáin…

Miután Dredd visszatért az elátkozott földről, a megérdemelt kitüntetés helyett kihallgatások sora lett a jutalma. Távollétében az idő közben megzavarodott Tarjay az egykori munkatársaira kezdett vadászni. Dredd az őrült exbíró nyomába eredne, ám a nyomozást megnehezíti Cal bíró a KBO-tól, akinek meggyőződése, hogy Dredd valójában Tarjay titkos társa.

A kötet az IDW kiadó 2012-ben indult „Judge Dredd” sorozatának 13-16. számait tartalmazza.

A Holdkelte Stúdió gondozásában megjelenő Dredd (IDW) sorozat köteteit a KépregényMarket oldalán normál és limitált kiadásban lehet majd megvásárolni.

A kiadó a negyedik könyv megjelenése előtt tervez egy “Felzárkoztató csomagot” is, az első három könyvet lehet majd akciósan beszerezni annak, aki eddig lemaradt róluk.

Előzetes oldalak: