Dragonball – Evolúció (DVD)

Minden idők legsikeresebb japán manga sorozata élő szereplőkkel, szemkápráztató látvánnyal és nagy bunyókkal születik új életre. Egy ifjú harcos kénytelen nagy útra és még nagyobb kalandra vállalkozni, hogy bosszút álljon szeretett nagyapjáért, és megtudja, mit tartogat számára a sors… de közben az egész világot is meg kell mentenie a sötétség uraitól.

Goku, a szelíd és békés srác, titokzatos sárkánygömböt kap a 18. születésnapjára. A világon összesen hét ilyen gömb létezik: aki mindet megszerzi, az legyőzhetetlenné válik.

Piccolo, a gonosz hadúr kiszabadul örök rabságából, és a gömbök nyomába veti magát. Gokunak minden harci tudását össze kell szednie, és segítőtársakat kell szereznie, hogy megakadályozza Piccolót gonosz terve végrehajtásában.

Az akciókban és speciális trükkökben gazdag másfél óra extrákkal kibővített Z kiadása életre kelti a legendát: és akkorát szól, amekkorát korábban még soha!

EXTRÁK:

  • Kimaradt jelenetek – választható kommentárral
  • Kisfilm – Goku edzésterve
  • Videóklip – Brian Anthony – Worked Up
  • Bakiparádé
  • Kisfilm – A Fox Movie Channel kisfilmjei

Dragonball Evolution (USA/Hongkong – 2009)
Műfaj: akció, fantasy
Rendezte: James Wong
Szereplők: Justin Chatwin, James Marsters, Jamie Chung, Emmy Rossum, Chow Yun-Fat, Joon Park, Eriko Tamura, Randall Duk Kim, Ernie Hudson, Texas Battle
Játékidő: 82 perc
Megjelenés dátuma: 2009. augusztus 12.
Hangsávok: magyar és angol DD5.1
Feliratok: magyar és angol
Bolti ár: 3500 Ft

Online elő/megrendelés: xpress.hu