Death – Halál

Cím: Death – Halál
Szerző(k):
Kiadó: Fumax
Ár: 8495 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 304 oldal
Megjelenés: 2018.06.07.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu
Bevásárlólista: Loading

Júniusban egy gyönyörű kötetben érkezik a Halál…A Neil Gaiman nagy sikerű Sandman képregény-sorozatában megismert karakter önálló történetei egy kemény fedeles, nagy méretű kötetben jelennek meg a képregénykiadáshoz hosszú idő után visszatérő Fumax jóvoltából. A kiadvány tartalmazza az összes Death – Halál képregényt és egy méretes galériát gyönyörű artokkal.

Neil Gaiman, a Sandman: Az álmok fejedelme és az Amerikai istenek többszörösen díjnyertes, New York Times-bestseller írója visszatér a Sandman-világba, hogy ezúttal Morpheus nővére, a játékos, kedves Halál szemszögén keresztül mutassa meg azt. A kezdet és a vég, szerelem és félelem, élet és halál – minden más színt kap a kötet lapjain, amelyben immár klasszikussá vált képregényeket vehet kezébe az olvasó, először magyar nyelven.

A kötet könyvesbolti terjesztésbe fog kerülni, újságosoknál nem lesz! Kedvezménnyel megvásárolható a kiadó webshopjából.

Mit gondolnál az életről, ha a Halál lenne a nővéred?

Sápadt, fiatal lány fekete ruhában. Ajkán huncut mosoly. Fejébe húzva kalap. Nyakában ősi szimbólum. Elsőre bárki lehetne, egy egyszerű járókelő a sok közül. Aztán amikor már azt hiszed, szerencsésen megúsztad azt az iménti balesetet, kézen fog, hogy mutasson valamit…

Ebben az igényes kivitelű kötetben az élő Halál a főhős. De jobb, ha elfelejted a csontvázakat, a kaszát és a fekete csuklyát – ez a Halál kézen fog és kacagva rángat magával egyik kalandból a másikba.