Deadpool: Ölégia

Cím: Deadpool: Ölégia
Szerző(k): Cullen Bunn, Dalibor Talajic, Matteo Lolli, Sean Parsons, Salva Espin
Kiadó: Fumax
Ár: 7495 5600 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 264 oldal
Megjelenés: 2020.01.29.
Megvásárolható: Könyvesboltok és Képregényboltok
Online vásárlás: fumax.hu
Bevásárlólista: Loading

Nem azért öl, mert élvezi, hanem mert így helyes.

A probléma ott kezdődik, amikor Deadpool legyilkolja a Marvel-univerzumot. Ezerszer. De mi indítja ezt a párhuzamos világból származó Wilsont arra, hogy leölje a multiverzum összes jelmezes igazságosztóját és gonosztevőjét? És honnan ered végtelen vérszomja, miért támadja meg gyilkos indulattól fűtve az Ötletverzumot, azaz a legendás irodalmi személyek valóságát? Tudjátok: azt a helyet, ahol szüleink és nagyszüleink kedvenc könyveinek és a mi kötelező olvasmányainknak a főszereplői laknak!

És Deadpool nem ismer tréfát. Nem lassít, nem áll le, amíg egyetlen szuperhős vagy egyetlen klasszikus irodalmi alak is lélegzik szerte a széles multiverzumban.

Hibbant hadjárata során azonban korántsem éri be ennyivel: multiverzális ámokfutása ugyanis egyszerre meglepő, és apokaliptikus irányt vesz, míg végül csak egyvalaki állíthatja meg: a saját univerzumunk közkedvelt Wade Wilsonja, a párhuzamos világok további, kétségbeesett Deadpooljai segítségével. Talán. Elvégre sok jó Deadpool kis helyen is elfér, sok Deadpool sokra megy, valamint sok Deadpool Deadpoolt győz. Vagy épp ellenkezőleg.

Tartalmazza: DEADPOOL KILLS THE MARVEL UNIVERSE 1-4, DEADPOOL KILLUSTRATED 1-4, DEADPOOL KILLS DEADPOOL 1-4