Bezár az Eduárd!

“Sajnálattal értesítjük vásárlóinkat, hogy 2009. február 1-jén Eduárd képregényboltunkat – az ingatlannal kapcsolatos változások miatt – bezárjuk. A Képes Kiadó továbbra is él, és reméljük találunk másik boltot, ahol ismét találkozhatunk! Addig is változatlanul elér bennünket az interneten keresztül: www.kepeskiado.hu ill. www.eduard.hu címen, valamint a képregényes rendezvényeken.
A fenti változások miatt szuperakciónkat a zárásig meghosszabbítjuk, sőt még több képregényre kiterjesztjük!
Üdvözlettel, Korcsmáros Gábor”

 • Hozzászólások

 1. elefes szerint:

  Ez szomorú. Szerettem azt a boltot.

 2. geomailer szerint:

  Meglepett, azt hittem nincs semmi gond, reméljük minél előbb találtok másik helyet.

 3. Drisan szerint:

  hát ezt nagyon szomorúan hallom. :( egyszer még mindenképp benézek zárás elött.

 4. Grifter szerint:

  Biztos összement és ekkora csoda már nem fér el benne!

 5. tungsram666 szerint:

  Mikor azt hallottam a héten, hogy elköltözik a bolt, azért az kicsit jobban hangzott…

 6. Misi szerint:

  Bakker!

  Akkor most hol veszem meg Februárban az Őrzők III. részét???
  Ugyanis a Hálón vásárolni nagyon gáz! A postakölség miatt semmit nem éri meg megvenni! Még akkor sem, ha nagyok az akciók! :-(

 7. Hamlet szerint:

  francba. pedig központi helyen volt, és a pincében is jók voltak a kiállítások, meg a (szerény részvételű) rendezvények.
  :(

 8. zoli79 szerint:

  Jaja, én is szerettem ott lekésni a vonatomat…

 9. Blueberry szerint:

  Tényleg kicsit drámaira sikerült ez a bejelentés a felkiáltójellel súlyosbítva, de az igazság valóban a “bezárás” és a “költözés” között van félúton. Egy ideje már lógott a levegőben, hogy az üzlethelyiség iránt érdeklődő befektető komolyan gondolja a dolgot és visszatér, és a kapott ajánlatnak nehéz lett volna ellenállni csupán presztízsokokból. A rendszeres vásárlók tudják, hogy az üzlet életében amúgy is jelentős változás állt volna be, hiszen a bolt vezetője kisbabát vár, februárban mindenképpen elment volna szülési szabadságra. Mindezeket mérlegelte a Képes Kiadó ügyvezetője, amikor nem azt a megoldást választotta, hogy azonnal újranyit egy másik helyen – a kiadói részlegnek ez nem is annyira életbevágóan sürgős, hiszen visszaköltözik korábbi székhelyére, a Palánta utcába.
  Most helykeresés és számolgatás következik, illetve még pár alternatív megoldás is felmerült, amelyeket át kell alaposan gondolni. Mindenesetre több kiadónak (élén persze magával a Képes Kiadónak) jelentős forgalmat hozott az Eduárd, és nagyon szeretnénk, ha nem tartana sokáig a kényszerű szünet.
  A szuperakció tehát január 31-ig meg van hosszabbítva, mindenkit szeretettel látunk még egyszer utoljára (ezen a helyen).

 10. geomailer szerint:

  Na, akkor anyira nem kell sajnálni a Képest, ha nyer az elköltözésen.
  A képregényvásárlók szempontjából persze jobb lenne, ha minél előbb nyitna újat.

 11. Blueberry szerint:

  A Képes Kiadó nem nyer az elköltözésen, az üzlethelyiséget a tulajdonosa adja el. Hogy a kettő között van személyi összefüggés, az igaz, de ez akkor is két különböző zseb, méghozzá nem is ugyanazon a kabáton.

 12. mucsibalazs szerint:

  Hali! Tudja valaki meddig fog tartani ez a tényleg szuperakció?

 13. mano szerint:

  Olvass vissza!!!

 14. yaoifan szerint:

  …Sajnálom az Edut, mert szép volt a bolt, de én egy képregényboltot teljesen más környezetben tudok elképzelni, nem az Operánánál… Ez nem a műfaj közege.

 15. grey gargoyle szerint:

  jó helye volt annak ott. Volt hozzá egy szép nagy pince is, amit lehetett bármire használni. De majd úgyis keresnek biztos valami jó helyet ami nem fog kiesni a legtöbb embernek.

 16. wolfmarimba szerint:

  Hát én piszkosul örültem, hogy ott van- így csak ki kellett ugrani az operából. És a zeneakcsihoz is közel volt.

Vélemény, hozzászólás?

 • Facebook Hozzászólások