Az ellopott futár

A március 9-i KépregényBörzére jelenik meg Rejtő Jenő azonos című remekműve alapján Az Ellopott Futár képregényváltozata.

A Kiss Ferenc által jegyzett és Garisa H. Zsolt rajzolt fekete fehér képregény borítóját Pilcz Roland színezte ki:

Ízelítőnek pár oldalnyi előzetes:

Ez a történet Prücsökről szól, na meg azokról akik segítettek neki. Úgymint: – Babette anyó – Tülök Bull – Schulteisz, az Ikrek – Horog Bele, a Jelölt – Ész Lajos, az Álmos Elefánt – Kirúg Hümér – Korn Atya – Rita Kamélia – Szivar – Gomb Riza – Tanúpipőke, a hivatásos járókelő – Részes Mandarin – Cefi, a vízfejű drót.
Csak Vérfürdő Bill van ellene…
Na, de ki az a Vérfürdő Bill?!

A képregény limitáltan, 200 példányban jelenik meg, melyből már csak ~2 tucat maradt az előrendeléseken túl! A kötetre előrendelést már nem veszünk fel, de szívesen félreteszünk annak, aki kér, nehogy maradjon le róla!

Oldalak: 1 2
 • Hozzászólások

 1. dala szerint:

  Még csak átlapozni volt időm, de azt megállapítottam, hogy a címlap nagyon pofás lett, és a Fülesből már ismert rajzoknak is jót tett a nagyobb méret. Plusz még egy kis extra is került a kötet végére, ami szintén nyerő dolog.

 2. magad szerint:

  Fülig Jimmy a barátom és Batáviában a fogházfolyosón jobbra van egy lépcső, balra a foglár irodája, és a fal végig zöld olaj, sárga szegéllyel.
  Szóval várom a fizetési és átvételi lehetőséget:)

 3. wetrinr szerint:

  Nekem is félretehetnétek egy példányt! Megoldható?
  Köszi

 4. Kakas Csilla szerint:

  Szia szeretnék kérni kettő példányt az Ellopott futár képregényből, ha lehetséges. Nem tudom, hogy jó helyen jelzem-e? Köszi

 5. robot9 szerint:

  írjatok a futar[kukac]kilencedik[pont]hu címre!

Vélemény, hozzászólás?

 • Facebook Hozzászólások