Az ellopott futár (kilencedik évfordulós kiadás)

Cím: Az ellopott futár (kilencedik évfordulós kiadás)
Szerző(k): Rejtő Jenő, Kiss Ferenc, Garisa H. Zsolt, Pilcz Roland
Kiadó: kilencedik.hu
Ár: 4990 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 92 oldal
Megjelenés: 2021.03.29.
Megvásárolható: Képregényboltok
Online vásárlás: szukits.hu kepregenymarket.hu
Bevásárlólista: Loading

Kilenc évvel ezelőtt, a Füles oldalain jelent meg először a Rejtő Jenő azonos című remekműve alapján készült képregény, Az Ellopott Futár, mely 2015-ben megérdemelten nyerte meg az AlfaBéta díjat Kép-regény kategóriában!

A korábbi kiadások után most ráncfelvarrt, vastagabb és füles borítóval, változatlan, ám szintén vastagabb papírra nyomott beltartalommal jelenik meg Rejtő Jenő 116. születésnapjára a Kiss Ferenc által írt és Garisa H. Zsolt által rajzolt képregény!

Fülszöveg:

Ez a történet Prücsökről szól, na meg azokról akik segítettek neki. Úgymint: – Babette anyó – Tülök Bull – Schulteisz, az Ikrek – Horog Bele, a Jelölt – Ész Lajos, az Álmos Elefánt – Kirúg Hümér – Korn Atya – Rita Kamélia – Szivar – Gomb Riza – Tanúpipőke, a hivatásos járókelő – Részes Mandarin – Cefi, a vízfejű drót.
Csak Vérfürdő Bill van ellene…
Na, de ki az a Vérfürdő Bill?!

A Marseille-i kikötőnegyed kérges kezű és szívű lakói közé egy napon magányos kamaszlány érkezik. Prücsök bebörtönzött édesapja perének újrafelvételét szeretné elérni Marseille és Észak-Afrika teljhatalmú uránál, Mervin kormánybiztosnál.
Babette anyó, Ész Lajos, Kirúg Hümér, Rita Kamélia és társaik pártfogásával a “nemzetközi kémnő” tornádóként forgatja fel a gyarmati felsővezetés jónéhány tagjának életét – egészen a boldog végkifejletig.

Előzetes:

Borító:VAN MÉG MÉG MIT OLVASNI: