AVATAR

Cím: AVATAR
Szerző(k): Sherri L. Smith, Jan Duursema, Dan Parson, Wes Dzioba, Doug Wheatley, Shea Standefer
Kiadó: Szukits
Ár: ~4000 ~3000 Ft
Formátum:
Terjedelem: ~130 oldal
Megjelenés: 2020.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

A Dark Horse gondozásában január közepén jelenik meg a James Cameron féle AVATAR képregénysorozat (Tsu’tey’s Path) első része, melyből a gyűjteményes kötet októberre várható, és a tervek szerint még idén magyarul is olvasható lesz a Szukits Kiadó jóvoltából!

Amennyiben egy újszülött olvassa ezt a hírt, és nem tudná miről van szó, itt egy rövid hivatalos leírás a filmről, de inkább azt ajánljuk, hogy azonnal vegyen egy 8K TV-t és azonnal nézze meg rajta a filmet, melyet egyszer mindenkinek látnia kell! :)

A távoli jövőben játszódó filmben, a főhős, a háborús veterán a Pandora nevű bolygóra utazik. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és kultúrájuk tökéletesen különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért…
Azonban egy érdekes lehetőséghez is jutnak: agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény, az avatar-juk szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. Az új test a főhős számára azonban titkos feladatot is jelent egyben, amit mindenáron végre kell hajtania.

Minden e hírben szereplő adat és illusztráció a megjelenés napjáig csupán tájékoztató jellegű!

FACEBOOK HOZZÁSZÓLÁSOK: