AVATAR

A Dark Horse gondozásában január közepén jelenik meg a James Cameron féle AVATAR képregénysorozat (Tsu’tey’s Path) első része, melyből a gyűjteményes kötet októberre várható, és a tervek szerint még idén magyarul is olvasható lesz a Szukits Kiadó jóvoltából!

Amennyiben egy újszülött olvassa ezt a hírt, és nem tudná miről van szó, itt egy rövid hivatalos leírás a filmről, de inkább azt ajánljuk, hogy azonnal vegyen egy 8K TV-t és azonnal nézze meg rajta a filmet, melyet egyszer mindenkinek látnia kell! :)

A távoli jövőben játszódó filmben, a főhős, a háborús veterán a Pandora nevű bolygóra utazik. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és kultúrájuk tökéletesen különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért…
Azonban egy érdekes lehetőséghez is jutnak: agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény, az avatar-juk szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. Az új test a főhős számára azonban titkos feladatot is jelent egyben, amit mindenáron végre kell hajtania.

Minden e hírben szereplő adat és illusztráció a megjelenés napjáig csupán tájékoztató jellegű!

Cím:

AVATAR

Szerző(k):

Sherri L. Smith, Jan Duursema, Dan Parson, Wes Dzioba, Doug Wheatley, Shea Standefer

Kiadó:

Szukits

Ár:

~4000 ~3000 Ft

Formátum:

kötet

Terjedelem:

~130 oldal

Megjelenés:

2019.11.

Megvásárolható:

Közvetlen a kiadótól

Facebook Hozzászólások