Asterix #16 – Asterix a helvéteknél

Cím: Asterix #16 – Asterix a helvéteknél
Szerző(k): René Goscinny, Albert Uderzo
Kiadó: Móra
Ár: 2399 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 48 oldal
Megjelenés: 2014.10.16.
Megvásárolható:
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

A Móra Könyvkiadó gondozásában folytatódnak Asterix és társainak kalandjai. Most hosszabb kihagyás után végre két újabb epizód is megjelent, így az előző kiadónál megszokott “ritmus” szerint A perpatvar mellé az Asterix a helvéteknél című albumot is a kosarunkba helyezhetjük.

Gracchus Retrovirus kormányzó gátlástalanul bánik a tartományban beszedett adókkal, csak a saját meggazdagodásával törődve. Amikor Róma egy quaestort küld pénzügyeinek ellenőrzésére, Retrovirus előbb vesztegetéssel, majd méreggel próbálkozik. Sinuscosinus, a adóellenőr Panoramix druida közbelépése nélkül meg is halna, ám a teljes felépüléséhez egy különleges főzetet kellene elkészíteni, amelynek a fő összetevője a havasi gyopár. Asterix és Obelix ezért hát Helvetiába indul a kizárólag a magaslatokban fellelhető virágért, de a kormányzó mindent megtesz annak érdekében, hogy ne járjanak sikerrel…

Fontos! A két új, megjelent kötet egyelőre kizárólag a CBA üzleteiben kapható, a karakterek köré szervezett promóció keretében.

asterix-promocio