AnimeStars 07/nov-dec

Két hónap elteltével újra itt az AnimeStars magazin, ismét sok újdonsággal mind a magazin, mind a honlap terén! Két újdonsült részlegünk: a levelező és a szerkesztői rovat.

Magyar manga-mellékletünk, az Ösztön, folytatódik, s mellé a Borsmenta első kötetéből 10 exkluzív oldalt kínálunk betekintőként. Az Európában már boltokban pihenő, de hazánkban még meg nem jelent animékből a következő két hónapban a Hellsing-ről olvashattok, de ezúttal öt oldalban, elemzés formájában. S szintén elemzésként kapott helyet a hamarosan magyar polcokra kerülő Szentjánosbogarak sírja és a Read or Die tévésorozata. Lesz Tekkonkinkreet, Ezüstnyíl bemutató és a Ghibli sorozatunk 3. része. A manga-ismertetőket és bemutatókat a Svetlana Chmakovával (Dramacon) készített interjú ékesíti.

Megújult Japán zenei rovatunkban Rock-Pop side várja a zene szerelmeseit a Maximum the Hormone-nal és az Aural Vampire-rel. Mindemellett igyekszünk a japán kultúra iránt érdeklődők igényeit is kielégíteni, így a megjelenésre aktualizálva betekintést nyerhettek, hogyan is zajlik Japánban az újév és a karácsony. Majd a gésákat ismerhetitek meg közelebbről, illetve „Körzetről-körzetre” bejárjuk Japánt, amellett, hogy tudósítónk, Katona Fruzsina osztja meg veletek élményeit.

Ezek, és még sok más vár benneteket a november-decemberi AnimeStarsban, mely november 23-tól, – plusz 4 oldallal bővítve – kapható az újságárusoknál. Honlapunkon már bele is lapozhattok az idei év utolsó számába.

http://www.asmagazin.hu