A Szellemlovas 2. (2012)

Előzetes 2.

Előzetes 1.

Poszterek

 • Hozzászólások

 1. anti88 szerint:

  ez durva lesz :D

 2. Tomika66 szerint:

  az ám!
  hajazza az első részt! :D

 3. grey gargoyle szerint:

  Látványban biztos zúzni fog, kíváncsi vagyok Danny Ketch mennyit fog szerepelni benne? :) Jó lett volna ha együtt nyomulnak Blazel. Blackout lesz az ellenfél benne.

 4. gBORtRUE szerint:

  a trailer alapján meg merem kockáztatni hogy jó lesz :D

 5. molngab szerint:

  ha olyan lesz mint az első, akkor kuka helyből.
  ha kétszer-háromszor olyan jó, akkor még mindig egy nulla.
  az első rész egy buborék volt: jó látvány a semmire. nem szólt semmiről, súlytalan nevetséges b-kategóriás alakítások. megnézem, és 10 perc múlva azt se tudom mit láttam.

  egyébként, ghost ridert venom is legyőzte.

 6. Pádi szerint:

  Hát mivel a rendezők csinálták a Cranket, tuti valami keményvonalas trashre lehet számítani (lásd lángoló hugy), szóval alig várom.

 7. doggfather szerint:

  reméljük sokkal jobb lesz, mint az első…

 8. Pajzs szerint:

  húúú de várom máárrr :DD

 9. miki szerint:

  Hehe, Pádi, bár igazad lenne. Viszont akkor vigyék el végletekig trashbe. Az első borzalmas volt. Igazából, látvány szempontjából is. Egyszerűen gagyin volt megjelenítve maga a szellemlovas (CGI szempontjából), Nicolas Cage idétlen volt abban a hülye parókában, az ellenfél teljesen feledhető, a történet pedig… uhh.. hagyjuk. 
  Egyébként, lássuk be: egy lángoló koponyájú, lánccal hadonászó, motoros figurából elég nehéz bármilyen történetet, illetve filmet is kinyögni. Szóval, mivel maga karakter is trash, szerintem is trash – ben érdemes gondolkodni, viszont abból sem könnyű jót, és igazán élvezhetőt készíteni. A “8 évestől 80-ig mindenkinek nézhető legyen” kategóriában (amiben a Marvel a filmjei esetében gondlkodik) pedig végképp nehéz…

 10. grey gargoyle szerint:

  két kritika a filmről:
  filmtrailer.hu/film/szellemlovas-2-%E2%80%93-a-bosszu-ereje-kritika/
  cinestar.hu/cikk/szellemlovas-2-a-bosszu-ereje-kritika
  Szerintem amolyan egyszer nézhető film volt. Villanyt le, függönyt el és mehet a film. Kikapcsolódásnak jó, vannak benne jó akciók, nagy látványok, de nem maradandó film. Mindenesetre az elsőnél szerintem sokkal jobb.

Vélemény, hozzászólás?

 • Facebook Hozzászólások