A halál temploma

Cím: A halál temploma
Szerző(k): Molnár Attila, Halmi Zsolt
Kiadó: Magánkiadás
Ár: 2000 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 60 oldal
Megjelenés: 2016.05.08.
Megvásárolható: Közvetlen a szerzõtõl
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Hosszas előkészületek után a 12. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválra megjelenik Molnár Attila és Halmi Zsolt képregénye, A halál temploma.

A két szerzőnek még Puskás Szabolcs (kihúzás) és Vadas Máté (színek 1-5. oldal) segédkezett, a borító tipográfiáját, illetve a kifejezetten ehhez a kötethez készített betűtípust Voronkó Vera jegyzi.

A B/5-ös méretű, 60 oldalas kötet a 5Panels standjánál lesz megvásárolható.

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Halál temploma képregény a végső fázisba érkezett. Elkészült a végleges borító is. A képregény megvásárolható lesz a képregény fesztiválon. Ára: 2000 Ft. 60 oldal, B/5-ös méretű színes. A 5Panels standjánál keressétek smile hangulatjel

Napjaink Mexikójában egy magyar testvérpár által vezetett régészeti feltárás zajlik. A kezdetben semmit sem találó régészeket meglepetésként éri, amikor aztékok helyett viking harcosok maradványaira lelnek. Pár órával később már kormányembereknek tűnő személyek jelennek meg, akik átveszik az ásatásvezetők helyét. Ám őket nem a vikingek érdeklik, hanem egy sokkal rejtélyesebb, és misztikusabb dolog. Mi lehet ez a valami? És mi köze van mindehhez egy titkos törzsnek, egy spanyol felfedezőnek, és egy szerzetesi naplónak?

Előzetes képek:

halaltemploma-00

halaltemploma-01