A fehér folt

Cím: A fehér folt
Szerző(k): Rejtő Jenő, Kiss Ferenc, Zsoldos Péter
Kiadó: Magánkiadás
Ár: 3200 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 60 oldal
Megjelenés: 2015.05.10.
Megvásárolható: Közvetlen a szerzõtõl
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Magánkiadásban jelenik meg újra, egy kötetben A fehér folt a Képregényfesztivál alkalmából!

1999-ben, a Füles “kék korszakában” jelent meg először a Rejtő Jenő regényéből a frissen Korcsmáros Pál-díjas Kiss Ferenc által írt és Zsoldos Péter által, karikaturisztikus stílusban rajzolt A fehér folt című képregény.

Az olajmágnás, Sir Geoffrey Halley Nyersanyagkutató Társasága Lungaország főnökének engedélyével kutatásokat végez. Közben összekülönbözik a lányával, Liliannel is, aki nem akar ahhoz hozzámenni, akihez ő szeretné. A lány elszökik otthonról. Halley felfogad egy botcsinálta nyomozót, Samuel Bronsont, aki Lilian autóját követi, amit időközben a lány a barátnőjének, Dora Cummingsnek ajándékozott. Az illuminált Lilian hozzámegy Lewis Marshallhoz, akinek a testvérét állítólag Halley ölte meg. Lewis úgy dönt, elmegy Lungaországba, ahová Lilian is vele tart. A történet két szálon fut tovább: a magánnyomozó levelei nyomán és az “új házasok” kalandjai mentén.

Az A4-es alakú, 60 oldalas, színes képregény 120 számozott példányban jelenik meg, puhaborítós kivitelben. Előrendeléseket a készlet erejéig a kferry0001 [KUKAC] gmail [PONT] com e-mail címen várnak.

A kiadvány kereskedelmi forgalomba nem kerül!

UPDATE: a kötet utánnyomása a vasárnapi börzén is elérhető lesz!