TV2 Ma este: HÕSÖK

Hogy kik azok a Hõsök? Férfiak és nõk, akik egy nap ráébrednek arra, különös, misztikus adottságokkal rendelkeznek, így emberfeletti képességeiknek köszönhetõen az õ vállukra nehezedik a világkatasztrófák megelõzése, az emberiség megmentése…

A sorozat elsõ epizódját tavaly szeptemberben mutatták be az Egyesült Államokban és azonnal a közönség kedvenceivé váltak a különös képességgel rendelkezõ karakterek. Az NBC nézettségi rekordját öt évre visszamenõleg döntötte meg az elsõ rész bemutatója, hisz több, mint 14,3 millió embert ültetett a képernyõk elé.

Rövid Hõsbemutató:

Nathan Petrelli (Adrian Pasdar)
New York-i politikus, akinek célja, hogy bekerüljön az Egyesül Államok szenátusába és mindent e célnak szentel. Testvére Peter Petrelli.

Niki Sanders (Ali Larter)
Las Vegas-i sztriptíztáncosnõ, akinek elõadásait az interneten lehet megcsodálni. Egy ideje titokzatos kimaradásokat észlel magán, rövidebb-hosszabb ideig nem tudja, hogy mi történt vele.

Matt Parkman (Greg Grunberg)
Los Angeles-i rendõr, aki egy rendõrségi nyomozás közben fedezi fel magát, hogy furcsa dolgokat, hangokat hall. Ezek, azonban elég nagy galibába sodorják, még az FBI is kiveti rá hálóját.

Claire Bennet (Hayden Panettiere)
Egy Texas állambeli kisvárosban, Odessaban jár gimnáziumba, ahol pompomlányként igen népszerû a fiúk körében.

Hiro Nakamura (Masi Oka)
Tokiói programozó, irodai munkás, igazi kockafej és képregény-rajongó, aki ki szeretne törni korlátai közül és hiszi, hogy valamiképp meg tudja állítani az idõt.

Peter Petrelli (Milo Ventimiglia)
New York-i lakos, aki ezelõtt ápolóként dolgozott egy öregek otthonában – és meg van arról gyõzõdve, hogy képes repülni, csak épp errõl, szkeptikus bátyját, Nathant nehezen tudja meggyõzni.

Micah Sanders (Noah Gray-Cabey)
Niki Sanders kisfia, akit édesanyjával együtt börtönben lévõ édesapja ügyei miatt zaklatják rosszarcúak.

Isaac Mendez (Santiago Cabrera)
New York-ban élõ festõmûvész, aki meg van arról gyõzõdve, hogy drogos delíriumban megfestett látomásai a jövõben valóra fognak válni.

Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy)
Indiai genetikus professzor, aki apja halála ügyében nyomozva kerül New York-ba és fedez fel roppant furcsa dolgokat kutakodásai közben.

Simone Deveaux (Tawny Cypress)
New York-i mûkereskedõ és képtár-tulajdonos, Isaac közeli barátja, aki eléggé szkeptikusan áll a festõ látomásaihoz.

Kapcsolódó fórum.