Sushi képregényíró verseny

Geek felhívása amatõr és profi képregényíróknak és ötletelõknek:

Manapság egyre többet felreppen az ötlet, hogy jó magyar írások és írók kellenek, továbbá rengeteg jó rajzolónk van, de kevés a jó történet. Mentsük meg a sínylõdõ képregényt, friss vérátömlesztés kéne!
Ebben segíthetsz most te is!
Írók, palánták és ötlettulajok kerestetnek képregény-forgatókönyv pályázatra!
Rövid történeteket kérünk tõled, ha kedvet érzel, hogy te most aztán megmutasd a világnak!
A sztoridat megrajzolná Geek, vagy valaki az MKA-ból, HA JÓ!!!
Nincs megkötés: szólhat ûrszerelemrõl, zombi kung-furól.
A beküldött írásokat szürnénk, amik jobbak azt a Sushi Strip rovatában leközölnénk, ezért ha küldesz valamit, mindenképp írd oda, hogy hozzájárulsz-e ehhez, vagy szeretnéd, ha nem tennénk ki a fórumra.
A történeted legyen minimum egy oldalnyi (képregényoldal) és lehetõleg nem több mint hat oldal!
Nem fontos a megírás formája, lehet papírra vázolt pálcikafigurás forgatókönyv, meg lehet általánosabb leírás, vagy akár pdf-es kockánkénti leírás is. Ez nem profi forgatókönypályázat, hanem új tehetségek megkeresése. Nem az fontos mennyire felel meg a hivatalos forgatókönyv írásnak, amit beadsz, hanem az ötlet, a szövegek, a megvalósítás. Úgy írod meg, ahogy szeretnéd. Egy valami fontos de az nagyon: amit beadsz szórakoztató, izgalmas, olvasmányos, meglepõ, egyszóval jó legyen. Eladható
A kiválasztottak istenítve lesznek mikrokozmoszukban és történetük kredittel, meg mindennel megjelenik majd vagy a Rohamban, vagy egy új Sushi Stripben, vagy ki tudja tán a Pinkhellben.
Hírnév és olcsó nõk, a világ elismerése, tojással dobálás a suliban és közös sörözés! Netán egy így készült interjú a Pinkhell rádióban.

Határidõ: ez év május elseje!

Szóval ha kérhetném terjesszétek az igét! Minél több embernek!

Geek (Ábrai Barnabás)

Egyeztetni lehet a fórumunk Sushi Strip topicjában, vagy akár személyesen Geek-kel emailen: geekKUKACstormregion.com